AyıBoann 80+ Bronze Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 567 Dahası Reaksiyon skoru 208 İsim Mehmet bekçi 15 Eylül 2020 #1 Kendime 32 gb bir hafıza kartı almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendime 32 gb bir hafıza kartı almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 15 Eylül 2020 #2 AyıBoann yazmış: Kendime 32 gb bir hafıza kartı almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Devamı için tıklayın... Marka model fark etmez. Fiyatı uygun olan bir tane alabilirsiniz.
AyıBoann yazmış: Kendime 32 gb bir hafıza kartı almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Devamı için tıklayın... Marka model fark etmez. Fiyatı uygun olan bir tane alabilirsiniz.
Fatih Avşar 80+ Bronze Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 643 Dahası Reaksiyon skoru 184 İsim Fatoh 15 Eylül 2020 #3 AyıBoann yazmış: Kendime 32 gb bir hafıza kartı almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Devamı için tıklayın... Sürekli veri aktaracaksan veri hızına bakıp uygun olanı alabilirsin
AyıBoann yazmış: Kendime 32 gb bir hafıza kartı almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Devamı için tıklayın... Sürekli veri aktaracaksan veri hızına bakıp uygun olanı alabilirsin