Neler Yeni

Hangi 4070 super kartı almalıyım ?

The GodFather

80+ Silver
Msi gaming x 4070 süper kullanıyorum ekran kartı gerektiren oyunlarda 65° yi geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
Gainward, palit,pny, uzak dur msi ventus önermem asusun tüm seriler ve msi ın ventus dışı tüm seriler okey colorfulda iyidir, galax da iyidir
Palit için olumsuz olan nedir acaba?
Hazır sistem dahilinde 4070 super iki fanli modellerde palit ve Inno3d arasında kalmıştım

Arabasevdalısı

80+ Bronze
güncel olarak hangi modeli almalıyım 7500F İşlemci ile sistem kurucam önerdiğiniz ekran kartının indirimini bekleyip alıcam öneriniz nedir ?
Soğuk çalışsın, ilerde oc yapabileyim yüzde 10 performans yapmazsam 65 i geçmesin yaparsamda 75 i geçmesin dersen bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem dahilinde 4070 super iki fanli modellerde palit ve Inno3d arasında kalmıştım
Arkaları plastik 3 dolarlık demiri bile çalmışlar giriş seviye kartlarda , hotspotuda gayet tehlikeli ve ısıyı düzgün dağıtmıyor ekran kartı içinde vrame yüklüyor aynısı gainward içinde geçerli nerdeyse bire birler zaten, pny nin üç fanlılar ile jetstream 3 fanlılar fena değil palitin gamerocku da piyasadaki en iyi ekran kartlarından ama giriş seviyelerini almazdım ben

Inno3d fena değildir tercih edilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erhan Akçay
Galax 4070 Super EX Gamer ı kendim kullanıyorum memnunum yukarda arkadaşta link bırakıp önermiş. Arada indirim falan olduğunda alınabilir. Soğutması başarılı 3 fanlı sessiz rgbli bir model. Tavsiye ederim.

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
güncel olarak hangi modeli almalıyım 7500F İşlemci ile sistem kurucam önerdiğiniz ekran kartının indirimini bekleyip alıcam öneriniz nedir ?
7900 gre de alabilirsiniz fiyat performans olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
Soğuk çalışsın, ilerde oc yapabileyim yüzde 10 performans yapmazsam 65 i geçmesin yaparsamda 75 i geçmesin dersen bu

Arkaları plastik 3 dolarlık demiri bile çalmışlar giriş seviye kartlarda , hotspotuda gayet tehlikeli ve ısıyı düzgün dağıtmıyor ekran kartı içinde vrame yüklüyor aynısı gainward içinde geçerli nerdeyse bire birler zaten, pny nin üç fanlılar ile jetstream 3 fanlılar fena değil palitin gamerocku da piyasadaki en iyi ekran kartlarından ama giriş seviyelerini almazdım ben

Inno3d fena değildir tercih edilebilir
Anladım öyleyse palit ve inno söz konusu ise iki fanli olursa inno3d üç fanli ise palit in jetstream ini tercih etmek daha mantıklı.
Konuyu açan arkadaşa da fikir olabilir. Teşekkürler.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
En düşük fiyatı bu seviyelerde hocam çok bir indirime gireceğini zannetmiyorum. Ben alacak olsam Asus msi falan bakmam direkt bunu alırım. İstersen youtube’de inceleme ve unboxing videolarını izleyebilirsin ben izledim gerçekten üst düzey performansı var ve çok kaliteli gözüküyor.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
YUSUF KAYA
7900 gre de alabilirsiniz fiyat performans olarak
amd istemiyorum hocam ya

En düşük fiyatı bu seviyelerde hocam çok bir indirime gireceğini zannetmiyorum. Ben alacak olsam Asus msi falan bakmam direkt bunu alırım. İstersen youtube’de inceleme ve unboxing videolarını izleyebilirsin ben izledim gerçekten üst düzey performansı var ve çok kaliteli gözüküyor.
teşekkür ederim hocam galiba bunu alıcam 1080p için beni 4 5 sene götürür mü

Top Bottom