sana bişey söylimmi gardaşım o işlemciyi 35 40 da dünyada kimse tutamaz titanyum felan kullanırlarsa anca. iyi araştır bence 4070 er göre baya sönük kalmış o işlemci DDR 5 in ryzen 5600 4070 e yakışmamış gardaşım benım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlatmak istediğim çok giriş seviyesi kalmış o işlemci bence. Sorunları da cabası.
sana bişey söylimmi gardaşım o işlemciyi 35 40 da dünyada kimse tutamaz titanyum felan kullanırlarsa anca. iyi araştır bence 4070 er göre baya sönük kalmış o işlemci DDR 5 in ryzen 5600 4070 e yakışmamış gardaşım benım.
anlatmak istediğim çok giriş seviyesi kalmış o işlemci bence. Sorunları da cabası.
bu işlemci ve bu ekran kartı ile 1080p kovalayacaksanız
bu karta da yakışmamış be demem ama bu ekran kartına daha iyi bir işlemci yakışıyor yorumuna mantıklı diyebilirim
ama 2k oynaacaksa gayet iyi bir işlemci fiyat performans olarak
am5 sokette 7xxx sersi işlemcilerden sonra r5 seviyesinde fiyat performansta daha uygun bir işlemci çıkmadı malesef
7500f 5700 civarı 9600x 9500-10000 civarı
ikisinin fiyat ve performansı arasında bir işlemci lazım
r5 900x gibi r5 9500f gibi
k serisi aldınız diye illaki z serisi anakart alacak değilsiniz ama
intelde k serisi işlemcilerin bu kadar yüksek fiyata satılmalarının bir sebebi de overclock yetenekleri bu yüzden z serisi anakart almak daha mantıklı oluyor ram frekansları konusunda da avantaj sağlıyor
gelelim sizin mevzunuza
7600x serisi bir işlemci ile iyi bir soğutma ile o dereceleri normalde göremezsiniz
illaki size özel bir durum olmuştur
ayrıca soket ömrünü tamamlamış bir nesle
çok çok özel şartlar hariç
veya kampanyada çok uygun fiyata bulmadıktan sonra bu kadar para vermek çok mantıklı gelmiyor
merak ediyorum hala şu yanma garanti işini bir cevaplar mısınız lütfen
Ben pahalı dedim zaten ama 4070 almış F/P den çıkmış zaten adam 5-6 sene kafası rahat eder. Ben adama niye DDR5 in giriş seviyesini öneriyim başa bela bir işlemci bana göre.
İnno pinno işlerine de girme Önemli parçalarıda vatandan alman senin için iyi olur diğerleri mallarına sahip çıkmıyor şikayet etsen iplemezler vatanı şikayet etsen 1 saat sonra telefonun çalar. 3 5 pahalı olur ama başın ağrımaz.
asus msı gıgabayte dışında ekran kartı hiç düşünmüyorum ekran kartı yanan arkadaşlarım ve gördüğüm insanlar var ınno markasınıda ilkdefa duydum dandik bir plastikten ibaret gibi duruyor ondan oyle dedim üstte
asus msı gıgabayte dışında ekran kartı hiç düşünmüyorum ekran kartı yanan arkadaşlarım ve gördüğüm insanlar var ınno markasınıda ilkdefa duydum dandik bir plastikten ibaret gibi duruyor ondan oyle dedim üstte