Neler Yeni

Hangi 4070 superi seçerdiniz?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Uğur Çam
İkisinin de soğutması aynı sayılır. Ucuz olanı almanı öneririm. Eğer aynı fiyata geliyorsa tipini beğendiğini al. Hiçbiri pişman etmez çok güzel modeller
Hocam sistemim siyah acaba beyaz ekran kartı kötü durur mu diye düşünüyorum şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aero'ya hayırlı olsun diyorum hocam. Full siyah kasada kullanıyorum sırıtmıyor.
Alıntıyı görüntüle
İşte merak ettiğim görüntü buydu 😍 teşekkürler hocam.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sistemim siyah acaba beyaz ekran kartı kötü durur mu diye düşünüyorum şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte merak ettiğim görüntü buydu 😍 teşekkürler hocam.
Dediğim gibi soğutma ve kalite açısından sorun olmaz ikisinde de. Siyah sistemin varsa Galaxın siyah modelini alabilirsin. Ama arkadaşında dediği gibi fazla sırıtmaz beyaz

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Uğur Çam
Dediğim gibi soğutma ve kalite açısından sorun olmaz ikisinde de. Siyah sistemin varsa Galaxın siyah modelini alabilirsin. Ama arkadaşında dediği gibi fazla sırıtmaz beyaz
Büyük ihtimalle gigabyte alıcam hocam. Sapphire 7800XT Nitro+ Modeli de vardı aklıma ama değer mi bilemedim bu fiyata çıkmak.

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Büyük ihtimalle gigabyte alıcam hocam. Sapphire 7800XT Nitro+ Modeli de vardı aklıma ama değer mi bilemedim bu fiyata çıkmak.
Bütçeye göre tercih yapmalısınız bana göre de fiyat yüksek ama uzun vade düşünüyorum o yüzden süper modelini aldım kac sendedir 3060 ti kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım amd pek güven vermedi sonra pişman olmamak için rtx 4070 süper modelini aldım

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Uğur Çam
Bütçeye göre tercih yapmalısınız bana göre de fiyat yüksek ama uzun vade düşünüyorum o yüzden süper modelini aldım kac sendedir 3060 ti kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım amd pek güven vermedi sonra pişman olmamak için rtx 4070 süper modelini aldım
Bütçe 25 26k civarı hocam kafamdaki sorun 12 vram ilerki senelerde yeter mi acaba?

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Bütçe 25 26k civarı hocam kafamdaki sorun 12 vram ilerki senelerde yeter mi acaba?
2 k da ileriki senelerde ultra yerine high ayarlarda devam ederiz .7800xt ye bende baktım dual fan kafama yatmadı biraz daha üstüne para ekleyince rx 7900 gre modeli var onu da tek satıcı satıyor taksit imkanı yok .23500 tl giriş seviyesi süper modelleri var .ama alınca bir kere alınıyor. Pahalı bir ürün satıp üst modeline geçeyim dersen zarar edersin .o yüzden kafama yatan ve 6 taksit bütçeyi yormayan gigabyte aero modelini aldım

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Arkadaşlar hangisi sizce

Gigabyte.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Uğur Çam
2 k da ileriki senelerde ultra yerine high ayarlarda devam ederiz .7800xt ye bende baktım dual fan kafama yatmadı biraz daha üstüne para ekleyince rx 7900 gre modeli var onu da tek satıcı satıyor taksit imkanı yok .23500 tl giriş seviyesi süper modelleri var .ama alınca bir kere alınıyor. Pahalı bir ürün satıp üst modeline geçeyim dersen zarar edersin .o yüzden kafama yatan ve 6 taksit bütçeyi yormayan gigabyte aero modelini aldım
Satıcıdan yana bir sıkıntı yaşadınız mı hocam? Satıcının kötü olduğunu söylüyorlar. S,nerjide taksit imkanı yok mu hocam?

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Berat
Galax da Aero da iyidir ancak ikiside şu an aynı fiyattayken Aero tercih ederdim. (Gaming OC nin beyazı Aero)

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
B
Satıcıdan yana bir sıkıntı yaşadınız mı hocam? Satıcının kötü olduğunu söylüyorlar. S,nerjide taksit imkanı yok mu hocam?
Benim kart daha gelmedi hepsiburada üzerinden aldım sorun olmaz .s nerji de taksit imkanı yok o zamanda tek çekim peşin almış gibi bir şey. Peşin almayada Benim bütcem yetmiyor böyle aylık 4300 tl gibi bir rakam rahat rahat öderim

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Aero kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi herhalde

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Berat
Gigabyte kartlarda:
Aorus Master> Aero> Gaming> Eagle> Windforce
Aorus Extreme (40 serisi sadece sıvı soğutma var) > Aorus master > Aorus elite > Gaming OC = Aero > Eagle > Windforce.
(!) ırkçı değilsen Aero yu Gaming OC nin önüne koymak için bir sebep yok aynı kartın beyaz versiyonu 👀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,879
Üyeler
166,099
Son üye
xlqs47
Top Bottom