Bence hangisi daha ucuz ise onu alabilirsin ekran kartında markaya takılmıyorum ben şahsenArkadaşlar bugün alıcam. Palit Jetstream OC vs Gigabyte Eagle OC. Hangisini satın almam gerekiyor. İkisi de markaların en tepe modeli değil. Yardımınız gerek. Kasam Lian li Lancool 216
Bence hangisi daha ucuz ise onu alabilirsin ekran kartında markaya takılmıyorum ben şahsen
Fiyatı önemli değil bana iki modelden hangisini almam gerek o önemliFiyatları ne kadar?
niye sadece ikisi o yüzden sordum diğer markalar neden değil fiyat sorun değilseFiyatı önemli değil bana iki modelden hangisini almam gerek o önemli
Evet sıfır palit Gemerock OC olmayan modeli alıcaktım ama şimdi OC olan iki modelden birini almam gerekti. Beklenmeyen bir durum yüzünden.fiyat farkı ne kadar ve sıfır mı alacaksın
Tanıdığım aracılığı ile sadece bu iki modelden birini alabiliyorum.Seçtiğin siteyle mi alakalı bir durum? Galax sg olanı alamıyor muyusun mesela?
Fiyat Türkiye fiyatı ile değil hocam. Buranın fiyatlandırma politikası ile işim olmaz. Haklısınız.O zaman eagle al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama eagle fiyatı çok yüksek, yani 4080super alabilirsin o fiyata