Neler Yeni

Hangi 4070 Ti Super Tercih Etmeliyim

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Sarıca
Kart daha mı hızlı çalışıyor bu durum da. O zaman ömrünü biraz daha çabuk tüketiyor diye bir şey duymuştum. İşlemci ve kart için?
Ömrünü kısaltmaz hocam.kartın ömrünü kısaltan aşırı ısınma.(yanlışsam düzeltin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dağ kadar fark var piyasadan silindi bir anda. Ama ben zamanında alamadım. Şu an da OC model aldığım için iyi mi oldu sizce?
Hocam dağ kadar fiyat farkı varsa can sıkmaya gerek yok gamerock taş çatlasın 6 7 derece serin çalışır başka bi getirisi olmaz.OC'un %3 civarlarında performansa katkısı oluyor oc olmasaydı bile kendin yapabilirdin.(hala yapabilirsin)

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit

Hocam dağ kadar fiyat farkı varsa can sıkmaya gerek yok gamerock taş çatlasın 6 7 derece serin çalışır başka bi getirisi olmaz.OC'un %3 civarlarında performansa katkısı oluyor oc olmasaydı bile kendin yapabilirdin.(hala yapabilirsin)
işin daha ilginc tarafı bu 4070 super kartlar 24 k -36k arası fiyat bandında, 24k vs 36k yaptırsan aralarında max 5 derece çıkar. 5 derece için bu kadar takıntılı olup bir kartı çok kötü ilan edip diğerini harika olarak göstermek ruh hastalığı bence. 10-12 bin fazla vermek akıl tutulması.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0

Gamerock çok iyi fiyatta satıldı bir dönem. Kasımda alamadım. Nasip değilmiş.

işin daha ilginc tarafı bu 4070 super kartlar 24 k -36k arası fiyat bandında, 24k vs 36k yaptırsan aralarında max 5 derece çıkar. 5 derece için bu kadar takıntılı olup bir kartı çok kötü ilan edip diğerini harika olarak göstermek ruh hastalığı bence. 10-12 bin fazla vermek akıl tutulması.
Bizim ülkede fırsatçı satıcı çok diye! Başka bir ülkede bu kadar aralarında fiyat farkı olabileceğini zannetmiyorum.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Gamerock çok iyi fiyatta satıldı bir dönem. Kasımda alamadım. Nasip değilmiş.

Bizim ülkede fırsatçı satıcı çok diye! Başka bir ülkede bu kadar aralarında fiyat farkı olabileceğini zannetmiyorum.
hayır bence bizim kullancılar takıntılı. yabancı ülkede adam 5 derece soğuk calısıyor diye 12 bin fazla fiyat asla vermez, o kadar varlık içindeler adamlar birde. uzun süre kullanmak icin alanlar en ucuz marka hangisiyse alıp geçsin. sürekli sistem değişen insanlar asus msi gibi bilindik markalara yönelebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mrc0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,728
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom