Tufta olur, linkine bakamam şuan teknobiyotikte vardınLink atabilir misiniz? Asus tuf alıp 1300 liralık geri ödemeden mi faydalansam diyorum.
TUF da geri ödeme varsa yapıştır geç.Link atabilir misiniz? Asus tuf alıp 1300 liralık geri ödemeden mi faydalansam diyorum.
24K ettiğini düşünmyorum ama kötü değil tabii ki ve ASUS TUF un geri ödeme kampanyası var ve sizin kartta kampanyaya dahil bir bakın derim22 e tuf aldım 20 e denk geldi sayılır daha iyi oldu. Diğerleri de aynı fiyata geliyor taksitle zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuf aldım kötü mü yaptım
Amazondan alacaktım ama amazonda geri ödeme yok. İnventus üzerinden alacak gibiyim. 22 tuf, 1300 ödemeyle 20700 e geliyor.24K ettiğini düşünmyorum ama kötü değil tabii ki ve ASUS TUF un geri ödeme kampanyası var ve sizin kartta kampanyaya dahil bir bakın derim
ASUS Promotion
Kampanyaya dahil olan ASUS ürünlerini satın alın 6945 TL'ye kadar geri ödeme kazanın!* *Her katılımcı, kategori 1'den ürün grubu başına yalnızca bir (1) uygun ürün veya kategori 2'den bir (1) uygun Powered by ASUS özel PC talep edebilir.promotion.asus.com
Amazondan galax oc RGB alacağım yüksek ihtimal ya. Çünkü Amazon üzerinde faizsiz kredi kartına taksit yapılıyor, daha iyi.24K ettiğini düşünmyorum ama kötü değil tabii ki ve ASUS TUF un geri ödeme kampanyası var ve sizin kartta kampanyaya dahil bir bakın derim
ASUS Promotion
Kampanyaya dahil olan ASUS ürünlerini satın alın 6945 TL'ye kadar geri ödeme kazanın!* *Her katılımcı, kategori 1'den ürün grubu başına yalnızca bir (1) uygun ürün veya kategori 2'den bir (1) uygun Powered by ASUS özel PC talep edebilir.promotion.asus.com
Hepsiburadan mi aldınızZotac aldım arkadaşlar, en ucuza o geldi şu an.