Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 536
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1700 TL ye almıstım 2-3 ay oldu olmadı kuponlarla bırlıkte bu fıyata gelmıstı
1700 TL ye almıstım 2-3 ay oldu olmadı kuponlarla bırlıkte bu fıyata gelmıstı
neden incehesap istemiyorsunuz ? direkt akakçe linkinden uygun olan siteden alabilirsiniz satıcı aynı satıcı zatenİncehesab yerine başka yerden önerir misiniz size zahmet
İçinde psu varmı bide kaç mm destekliyohttps://gamersnexus.net/cases/lian-...iew-cable-management-build-quality-benchmarks bu da sıcaklık testleri aşağıda fiyatına göre bayağı iyi bir kasa zaten kendim de yeni aldım memnunum hatta bu hafta enermax 360 da almayı düşünüyorum gayet iyi bir kasa önde 2 adet 140mm fan olmasına bakmayın hava akışı vb çok iyi kasa zaten normalde de en alttaki fan daha çok psu bölmesine hava üflerken bu modelde psu ön konumda anakartın alt kısmında da 2 adet fan geliyor direkt ekran kartına üflüyor soğutmada etki ediyor başka kasadan geçtim sıcaklıklar direkt fark ediyor
Oha çok ucuz kaç mm destekliyo içinde psu varmı![]()
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.861,05 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
duzelttım
Çok f/pmis hemen sepete attım 7200 lira gibi bişey daha ucuza geldi![]()
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.861,05 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
duzelttım
psu yokİçinde psu varmı bide kaç mm destekliyo
Oha çok ucuz kaç mm destekliyo içinde psu varmı
içinde psu yok ekstra olarak psu önermek gerekirse https://www.akakce.com/power-supply...s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html 750w düzgün psular bu fiyata gelmişken 850w pcie 5.1 gayet yeni bir psu alınabilir high power sağlam firmadır sorun çıkarmazİçinde psu varmı bide kaç mm destekliyo
Oha çok ucuz kaç mm destekliyo içinde psu varmı
Soğutma onerebilirmisin bide rtx 4070 süper ti uyumludur 850 w psu almayı düşünüyorum psu önerin varmıpsu yok
360mm sıvı sogutma
40cm ekran kartı rahatlıkla sıgıyor
bırde ıc yan tarafa exstra fan takabılırsın akvaryum kasa havası katıyor bır nebzede olsa
kasayla bırlıkte gelen fanların pwm ayarı yok bundan dolayı sadece eksi olarak onu soyleyebılırım sogutması falan gayet ıyı ferah bır kasa
ben ıcındekı fanları degıstım oyle kullanıyorum
kasanın malzeme kalıtesı oldukca ıyı tanıtım vıdeosunu ızlersen satıcının kendısı uzerıne cıkıyor bende ona ınanarak aldıgımda uzerıne cıkıp test ettımbanamısın demedı gram yamulma yok
yanı uzun lafın kısası bır kasaya 5-6k vermek ıstemessen (bence verılmez) sıvı sogutmayı 360mm alıp yanına bu kasayı cekersın kafan rahat olur cebınde para artar artan parayla dıger barcaları daha ıyı olanlarını alabılırsın mesela
Omu bumuiçinde psu yok ekstra olarak psu önermek gerekirse https://www.akakce.com/power-supply...s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html 750w düzgün psular bu fiyata gelmişken 850w pcie 5.1 gayet yeni bir psu alınabilir high power sağlam firmadır sorun çıkarmaz
cratos daha iyi tabii ama fiyatına göre highpower olan da gayet iyiSoğutma onerebilirmisin bide rtx 4070 süper ti uyumludur 850 w psu almayı düşünüyorum psu önerin varmı
Omu bumu
rajıntek alınır ama o fıyattan degıl ben hıgh power 850w 80+gold gen5 olanı kullanıyorum 3700 e falan almsıtım onu alırken rajıntekte aynı fıyatlardaydıSoğutma onerebilirmisin bide rtx 4070 süper ti uyumludur 850 w psu almayı düşünüyorum psu önerin varmı
Omu bumu
1 bin lira farka değermicratos daha iyi tabii ama fiyatına göre highpower olan da gayet iyi
Bende ozaman onu alamrajıntek alınır ama o fıyattan degıl ben hıgh power 850w 80+gold gen5 olanı kullanıyorum 3700 e falan almsıtım onu alırken rajıntekte aynı fıyatlardaydı
teknobıyotıkten alabılırsın
Ben siteler bölünsün istemiyorum daha fazla n11 den alsamrajıntek alınır ama o fıyattan degıl ben hıgh power 850w 80+gold gen5 olanı kullanıyorum 3700 e falan almsıtım onu alırken rajıntekte aynı fıyatlardaydı
bütçeyi başka yerde kullanın bunun alınmasına gerek yok high power sorun çıkarmaz1 bin lira farka değermi
Bende ozaman onu alam
Ben siteler bölünsün istemiyorum daha fazla n11 den alsam
Amazon dan Anakart aldım sıkıntı çıkarmırajıntek alınır ama o fıyattan degıl ben hıgh power 850w 80+gold gen5 olanı kullanıyorum 3700 e falan almsıtım onu alırken rajıntekte aynı fıyatlardaydı
bendekı bu1 bin lira farka değermi
Bende ozaman onu alam
Ben siteler bölünsün istemiyorum daha fazla n11 den alsam