Hangi 420 mm soğutucu daha iyi

Ekler

• Screenshot_2025-01-27-19-22-06-305_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-27-19-22-06-305_com.android.chrome.jpg
    121.8 KB · Hit: 17
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

duzelttım

https://gamersnexus.net/cases/lian-...iew-cable-management-build-quality-benchmarks bu da sıcaklık testleri aşağıda fiyatına göre bayağı iyi bir kasa zaten kendim de yeni aldım memnunum hatta bu hafta enermax 360 da almayı düşünüyorum gayet iyi bir kasa önde 2 adet 140mm fan olmasına bakmayın hava akışı vb çok iyi kasa zaten normalde de en alttaki fan daha çok psu bölmesine hava üflerken bu modelde psu ön konumda anakartın alt kısmında da 2 adet fan geliyor direkt ekran kartına üflüyor soğutmada etki ediyor başka kasadan geçtim sıcaklıklar direkt fark ediyor
İçinde psu varmı bide kaç mm destekliyo

duzelttım
Oha çok ucuz kaç mm destekliyo içinde psu varmı

duzelttım
Çok f/pmis hemen sepete attım 7200 lira gibi bişey daha ucuza geldi

İçinde psu varmı bide kaç mm destekliyo

Oha çok ucuz kaç mm destekliyo içinde psu varmı
psu yok
360mm sıvı sogutma
40cm ekran kartı rahatlıkla sıgıyor
bırde ıc yan tarafa exstra fan takabılırsın akvaryum kasa havası katıyor bır nebzede olsa
kasayla bırlıkte gelen fanların pwm ayarı yok bundan dolayı sadece eksi olarak onu soyleyebılırım sogutması falan gayet ıyı ferah bır kasa
ben ıcındekı fanları degıstım oyle kullanıyorum
kasanın malzeme kalıtesı oldukca ıyı tanıtım vıdeosunu ızlersen satıcının kendısı uzerıne cıkıyor bende ona ınanarak aldıgımda uzerıne cıkıp test ettım :) banamısın demedı gram yamulma yok
yanı uzun lafın kısası bır kasaya 5-6k vermek ıstemessen (bence verılmez) sıvı sogutmayı 360mm alıp yanına bu kasayı cekersın kafan rahat olur cebınde para artar artan parayla dıger barcaları daha ıyı olanlarını alabılırsın mesela

psu yok
360mm sıvı sogutma
40cm ekran kartı rahatlıkla sıgıyor
bırde ıc yan tarafa exstra fan takabılırsın akvaryum kasa havası katıyor bır nebzede olsa
kasayla bırlıkte gelen fanların pwm ayarı yok bundan dolayı sadece eksi olarak onu soyleyebılırım sogutması falan gayet ıyı ferah bır kasa
ben ıcındekı fanları degıstım oyle kullanıyorum
kasanın malzeme kalıtesı oldukca ıyı tanıtım vıdeosunu ızlersen satıcının kendısı uzerıne cıkıyor bende ona ınanarak aldıgımda uzerıne cıkıp test ettım :) banamısın demedı gram yamulma yok
yanı uzun lafın kısası bır kasaya 5-6k vermek ıstemessen (bence verılmez) sıvı sogutmayı 360mm alıp yanına bu kasayı cekersın kafan rahat olur cebınde para artar artan parayla dıger barcaları daha ıyı olanlarını alabılırsın mesela
Soğutma onerebilirmisin bide rtx 4070 süper ti uyumludur 850 w psu almayı düşünüyorum psu önerin varmı

içinde psu yok ekstra olarak psu önermek gerekirse https://www.akakce.com/power-supply...s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html 750w düzgün psular bu fiyata gelmişken 850w pcie 5.1 gayet yeni bir psu alınabilir high power sağlam firmadır sorun çıkarmaz
Omu bumu

Ekler

• Screenshot_2025-01-27-20-11-23-787_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-01-27-20-11-23-787_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    685.6 KB · Hit: 21
Soğutma onerebilirmisin bide rtx 4070 süper ti uyumludur 850 w psu almayı düşünüyorum psu önerin varmı

Omu bumu
rajıntek alınır ama o fıyattan degıl ben hıgh power 850w 80+gold gen5 olanı kullanıyorum 3700 e falan almsıtım onu alırken rajıntekte aynı fıyatlardaydı
teknobıyotıkten alabılırsın

cratos daha iyi tabii ama fiyatına göre highpower olan da gayet iyi
1 bin lira farka değermi

rajıntek alınır ama o fıyattan degıl ben hıgh power 850w 80+gold gen5 olanı kullanıyorum 3700 e falan almsıtım onu alırken rajıntekte aynı fıyatlardaydı
Bende ozaman onu alam

Ben siteler bölünsün istemiyorum daha fazla n11 den alsam

1 bin lira farka değermi

Bende ozaman onu alam

bütçeyi başka yerde kullanın bunun alınmasına gerek yok high power sorun çıkarmaz

1 bin lira farka değermi

Bende ozaman onu alam

bendekı bu

ayrıca sıteler bolununce ne oluyorkı anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,705