Hangi 420 mm soğutucu daha iyi

sen hazır sıstemmı alıyorsun pekı sıstem lınkı neden attın kı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam amazondakı lınkı atmanı ıstemıstım

sen hazır sıstemmı alıyorsun pekı sıstem lınkı neden attın kı
Elime bu geldi Panoyu açıp rastgele seçtim 1 tane

satıcı dfs bılgısayar yani teknobıyotık ile alakası yok dfs bılgısayar sıkıntılı dıye hatırlıyorum ama yanılıyoda olabılırım yanlıs olmasın
Ozmn hepsiburada nın kinimi alayım arada 1 bin fark kalıyo öteki türlü 1 bin fark a değer mi

Ozmn hepsiburada nın kinimi alayım arada 1 bin fark kalıyo öteki türlü 1 bin fark a değer mi
dedıgım gıbı tam emın degılım guenılır olup olmadıgından arastırmanızı onerırım

Son düzenleme:
satıcı dfs bılgısayar yani teknobıyotık ile alakası yok dfs bılgısayar sıkıntılı dıye hatırlıyorum ama yanılıyoda olabılırım yanlıs olmasın
yok ya dfs bilgisayar güvenilir zamanında ordan xpg core reactor almıştım n11 üzerinden onun dışında nzxt aer p fan satıyorlardı çok uyguna güzeldi yani sorun yaşamazsın zaten n11 aracılığı ile alıyorsun

Bencede geçmiş olsun benimde öyle olmuştu klavyem bir ara
sıvı soğutma olarak enermax liqmaxflo alıp geçin testleri de paylaştım zaten

ya dfs bilgisayar güvenilir zamanında ordan xpg core reactor almıştım n11 üzerinden onun dışında nzxt aer p fan satıyorlardı çok uyguna güzeldi yani sorun yaşamazsın zaten n11 aracılığı ile alıyorsun

Gaming gen tr taksit yapmıyo diye biliyorum

yok ya dfs bilgisayar güvenilir zamanında ordan xpg core reactor almıştım n11 üzerinden onun dışında nzxt aer p fan satıyorlardı çok uyguna güzeldi yani sorun yaşamazsın zaten n11 aracılığı ile alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,197
Üyeler
184,748
Son üye
Çalışkan45
Geri