HANGİ 5070 SİZCE TERCİH EDİLMELİ

Fsr 4.0 var Amd'de. 5070 Ti ile 9070 xt arasında kalsan 5070 ti al derdim mfg için ama 5070 ile 9070 xt apayrı kartlar segment olarak. Teknoloji saf gücün yanında fasa fiso.
Bu arada attığım sistemi 2k monitörle kullan. 1080p ayıp olur 9070 xt ye
Senin sistem nedir hocam

Tamamdır epey süre gider o. Bütçen ne zaman el verirse 2k ya geç derim farkı baya hissedeceksin çünkü.
Hocam ben nvida seviyorum ama 12gb teknolojiyle kapatabiliyor günümüzde bu önemli gta 6 vs bence öyle olacak ama amd tarafında 16 gb vram var gerçekten kararsızım

Hocam ben nvida seviyorum ama 12gb teknolojiyle kapatabiliyor günümüzde bu önemli gta 6 vs bence öyle olacak ama amd tarafında 16 gb vram var gerçekten kararsızım
12gb yetmeyecek ileride. 16gb lı 9070 xt varken ben onu alırdım. Nvidia sonuç olarak babamın oğlu değil.
9070 xt daha ileriye dönük bir kart. Fsr red stone gibi teknolojilerde gelecek.

12gb yetmeyecek ileride. 16gb lı 9070 xt varken ben onu alırdım. Nvidia sonuç olarak babamın oğlu değil.
9070 xt daha ileriye dönük bir kart. Fsr red stone gibi teknolojilerde gelecek.
Hocam kararsızım ya ailem vatan gibi yerlerden olsun diyor napmalıyım sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bu sitede bi sıkıntı olsa garanti olay bana kalacak sen aldın diye largoyla sürekli göndermem gerek

Zorla güzellik olmaz. Benim önerim en başından beri 9070 xt ve hala öyle.
Ailen incehesaptan almıyorsa 5070 alın. Ama arada kayda değer bi performans farkı var.

Şimdi bu sitede bi sıkıntı olsa garanti olay bana kalacak sen aldın diye largoyla sürekli göndermem gerek
Sıkıntı olacağını sanmam ama hadi oldu diyelim incehesap güvenilirdir. 3 kere falan alışveriş yaptım.

Zorla güzellik olmaz. Benim önerim en başından beri 9070 xt ve hala öyle.
Ailen incehesaptan almıyorsa 5070 alın. Ama arada kayda değer bi performans farkı var.

Sıkıntı olacağını sanmam ama hadi oldu diyelim incehesap güvenilirdir. 3 kere falan alışveriş yaptım.
Başlık 'HANGİ SIVI SOĞUTMA İYİDİR SİZCE 240 VS 360' https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-sivi-sogutma-iyidir-sizce-240-vs-360.1118750/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri