Arkadaşlar merhaba 5070ti ekran kartı alacağım 2k oyun için 10 taksitle hb dan 3 model arasinda kaldım ve beyaz arıyorum çok fazla marka seçenek yok öncelikle şunu belirtim diğer bileşenlerimde iyi ve taksitle alacağim için bütce sıkıntısı yok galax inno3d zotac palit pny vs önermezseniz sevinirim önyargili değilim kendi içlerinde basarili modellerdir fakat 5070 ti alacagina 9070xt de alin demeyin lutfen
dusunmuyorum
Msi gaming x trio 5070 ti
Asys tuf 5070 ti
Gigabayte aero oc 5070 ti
en serin ve sessiz model msi fakat çok ince digerlerine göre o11 vision compacr kasam var birazda dolu durmasini istitorum o yuzden tuf ta basarili duruyor sessiz modda araladinda 1 db ve 2 derece fark var sadece birde tufun btf modeli satiliyor onu alirdam önden takma yapamiyormuyum kabloyu standar. Versiyonmu almaliyim tuf alirsam btf mi ?
Msi gaming x trio 5070 ti
Asys tuf 5070 ti
Gigabayte aero oc 5070 ti
en serin ve sessiz model msi fakat çok ince digerlerine göre o11 vision compacr kasam var birazda dolu durmasini istitorum o yuzden tuf ta basarili duruyor sessiz modda araladinda 1 db ve 2 derece fark var sadece birde tufun btf modeli satiliyor onu alirdam önden takma yapamiyormuyum kabloyu standar. Versiyonmu almaliyim tuf alirsam btf mi ?