Yardım HANGİ 5070Tİ SEÇMELİYİM

7800x3d var bekleyecektim ama inanin karf kalmiyor hepsburadaki son karti aldim gelirmi gelmezmi ne kadara gelir vs kafasi grouluyo insanin alip arkamama bakmamak istiyorum artik son parcamdi zaten lian li +asus guzel bisey olacak
Ben de aynı durumdaydım kartların stokları sanarsın ekmek her gün biri bittiyor 2 tane stok açıyorlar o bittiyor ben de dün gaming x aldım Kendşme ben kasamla uyumundan dolayı tercih ettim ama çok bi farkları yok ayrıca burdaki fiyatı acı bir durum yurtdışında 35 bin kart :( biz de her gün daha da artıyor özellikle belek fiyatları böyle giderken indirimden çok bindirim görürüz gibi geliyor

Güzel model bu arada yanlış anlama :D tipi de çok yakışıklı sadece tuf çıtırdan iyi.
Beklentiyi karşılama meselesi hocam ya :) 2060 lı laptoptan böyle bi sisteme geçtik sonra biraz iyi biraz kötü çok dokunmuyo. Teşekkür ederim.

msi gaming x trio orta bir model üst değil o yüzden aralarındaki en iyisi o değil , aralarındaki en iyisi tuf ama bu 3 modelde fiyatını haketmiyor. Diğer markalara bakmam demişsiniz ama gainward phantom en üst modellerden biri en mantıklısı o en azından fiyatını hak eder.
Hepsi orta-üst denecek seviyede zaten bunların, Asus ROG, MSİ Vanguard, Gigabyte Aorus demek lazım üst denek için.

MSİ Gaming kartları baya sesiz bu arada çok memnundum bir modelini kullanırken, Asus genelde daha serin daha güçlü duruyor ama biraz sesi duyuluyor.

Ben de aynı durumdaydım kartların stokları sanarsın ekmek her gün biri bittiyor 2 tane stok açıyorlar o bittiyor ben de dün gaming x aldım Kendşme ben kasamla uyumundan dolayı tercih ettim ama çok bi farkları yok ayrıca burdaki fiyatı acı bir durum yurtdışında 35 bin kart :( biz de her gün daha da artıyor özellikle belek fiyatları böyle giderken indirimden çok bindirim görürüz gibi geliyor
Bellek fiyatlari binmeden alim drdim bende ikisinden birini ya asus ya msi sonra 5 6 sene arkama bakmak istemiyorum cok yiruldum cunku indirimmi gelecek yok stok takip et kafayi yedirtir 5070 dusundum sonfa dedim ak sat aklim ti da kalmasin 16gb olsun aldik bakalim

Isler karisiti 😂tuf aldim bile ama iademi edelim bide byu btf olayini aciklayabilirmi biri
Btf asusta geçerli bir olay kablo karmaşasını kaldırıyor ama onun için uyumlu anakartta lazım bunlar işin süs kısmı kimsenin kullanacağını sanmıyorum gelişmesi gerek bu tarz sistemlerin. Soğutmaya bakıp al geç kartı. Kablo gözükse ne olur gözükmese ne olur. Perfomansı önemli.

MSI Gaming X Trio alırdım. Adamlar tasarımda da soğutmada da kalitede de bir numara ya. Vanguard , Gaming Trio modellerini kullandım harika

Bellek fiyatlari binmeden alim drdim bende ikisinden birini ya asus ya msi sonra 5 6 sene arkama bakmak istemiyorum cok yiruldum cunku indirimmi gelecek yok stok takip et kafayi yedirtir 5070 dusundum sonfa dedim ak sat aklim ti da kalmasin 16gb olsun aldik bakalim
Ti çok daha mantıklı. Valla sadece TR değil USA dede durumlar değişti. Ben 200 dolara Trizen5 32x2 6000mhz cl30 ram aldım, 2 hafta sonra 400 dolar olmuş sanırım. 2 Kere Amerikaya gittim geldim böyle bişeye ilk defa denk geldim.

Bellek fiyatlari binmeden alim drdim bende ikisinden birini ya asus ya msi sonra 5 6 sene arkama bakmak istemiyorum cok yiruldum cunku indirimmi gelecek yok stok takip et kafayi yedirtir 5070 dusundum sonra ti daha cok ivuldugunden ve 16gb diye onu aldik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ti çok daha mantıklı. Valla sadece TR değil USA dede durumlar değişti. Ben 200 dolara Trizen5 32x2 6000mhz cl30 ram aldım, 2 hafta sonra 400 dolar olmuş sanırım. 2 Kere Amerikaya gittim geldim böyle bişeye ilk defa denk geldim.
Evet malesef ben ucundan kurtardim kasimi bekle diyenler oldu ama ben 32g. Rami 6900 e aldim suan 16k dan basliyo 64 alacaktim yetmedi 13k dan birden 25 e firladi bircok kisi burda vazgecti sistem toplamaktan ekran kartlariyla yarisiyolar bakalim ekran kartlarinin basina neler gelicek...

Bellek fiyatlari binmeden alim drdim bende ikisinden birini ya asus ya msi sonra 5 6 sene arkama bakmak istemiyorum cok yiruldum cunku indirimmi gelecek yok stok takip et kafayi yedirtir 5070 dusundum sonra ti daha cok ivuldugunden ve 16gb diye onu aldik

Evet malesef ben ucundan kurtardim kasimi bekle diyenler oldu ama ben 32g. Rami 6900 e aldim suan 16k dan basliyo 64 alacaktim yetmedi 13k dan birden 25 e firladi bircok kisi burda vazgecti sistem toplamaktan ekran kartlariyla yarisiyolar bakalim ekran kartlarinin basina neler gelicek...
Anakartınız ne hocam

Asus rog b850A

Xpg lancer 6000mhz cl30 ramlerden aldim beyaz en son 7700 e dusuncede paylastim burda kapan kapti sonra bidaha dusmediler🥺
Sisteminiz genel anlamıyla iyi hocam bence. Zamanla işlemci ram güncellemesi yaparsınız. Ekran kartıda sağlam oda uzun bi süre götürür zaten. İmkan olsa 64 gb raminiz olsun isterdim ama zamanla halledilmeyecek bir şey değil. Bide gün gelir 9800x3D gibi bi işlemciniz olursa tadından yenmez

Ben de ti çok para falan diyordum taksite 1 k fark ediyoe diye acımadım en az 5-6 yıl kafa yeterli rahat olsun 2 haftadır stok ve indirim fiyat takipi yapmaktan kafam ağrıyor artık aynı durumdayız alın geçin ben cumaua kadar açmayacağım kutuyu sonra bakarım güzel taksitle düşüş olursa yapışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,117
Üyeler
185,380
Son üye
Sentrk
Geri