Evde fitnessa başlayacağım ama ilk olarak hafiften başlamak istiyorum. 174boy 74 kgyim . Kaç kglik dambıl almalıyım veya nerden almalıyım link atabiliraeniz sevinirim.Onerilerinizi beklerim
2.5-5-7.5-10 Kg başlangıç seviyesinde birçok antrenmanı yapmana yardımcı olur , decathlonda satılan direnç bantlarını tavsiye ederim 25 kg sarı olan çok işine yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:
demir döküm alma şansın varsa çok daha iyi olur evimde 108 kg lık içi kum dolu dumbell seti var , çok işime yaradı inkar edemem ama hacim olarak çok yer kaplıyorlar ve ağırlıklar genelde 50-100 gr oynuyor
2.5-5-7.5-10 Kg başlangıç seviyesinde birçok antrenmanı yapmana yardımcı olur , decathlonda satılan direnç bantlarını tavsiye ederim 25 kg sarı olan çok işine yarar
demir döküm alma şansın varsa çok daha iyi olur evimde 108 kg lık içi kum dolu dumbell seti var , çok işime yaradı inkar edemem ama hacim olarak çok yer kaplıyorlar ve ağırlıklar genelde 50-100 gr oynuyor
direnç bandı tavsiyesi için teşekkürler. Demir dökümden kastınız anlamadım ama ayarlanabilir almak daha mantıklı galiba
ismini bilmiyorum ama bu yere serilen plates ürününden almama gerek var mıdır? Şuan aklımda 7.5kg dumbell 2.5kg dumbell , direnç bandı var başka bir ürün var mıdır öneriniz. Bir de hepsini Decathlondan mı alayım sizce 2.el mi alayım veya nerde bulabilirim dumbell . geçen baktığımda bulamadım çarşıdaki mağazalarda
direnç bandı tavsiyesi için teşekkürler. Demir dökümden kastınız anlamadım ama ayarlanabilir almak daha mantıklı galiba
ismini bilmiyorum ama bu yere serilen plates ürününden almama gerek var mıdır? Şuan aklımda 7.5kg dumbell 2.5kg dumbell , direnç bandı var başka bir ürün var mıdır öneriniz. Bir de hepsini Decathlondan mı alayım sizce 2.el mi alayım veya nerde bulabilirim dumbell . geçen baktığımda bulamadım çarşıdaki mağazalarda
Dökümden kastım spor salonlarındaki gibi sabit ayarlanamaz dambıllar değil linkteki ilettiğim gibi , bunların plastik olanı var içinde kum var ondan alma uzun süreli evde düşünüyorsan
alpin fit Alpin Db-30 Krom Kaplama Metal Dambıl Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
demek istediğim buydu imkan var ise bunu alın çok iyi götürür
vidalı olduğu için istediğin ağırlığı ayarlayabilirsin
Dökümden kastım spor salonlarındaki gibi sabit ayarlanamaz dambıllar değil linkteki ilettiğim gibi , bunların plastik olanı var içinde kum var ondan alma uzun süreli evde düşünüyorsan
alpin fit Alpin Db-30 Krom Kaplama Metal Dambıl Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
demek istediğim buydu imkan var ise bunu alın çok iyi götürür
vidalı olduğu için istediğin ağırlığı ayarlayabilirsin
Mocca Style 32 Kg Ağırlık Seti Dambıl , Vücut Geliştirme Aleti ,Halter Seti (30 KG Plaka Ağırlığı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hocam daha uygun olarak içi kum-harç olanlar var
2 Adet 40 Cm Kısa Bar
4 Adet x 5 Kg Plaka
4 Adet x 2,5 Kg Plaka
Döküm olanlar pahalı oluyor ama ömürlük
Bu arada direnç bandı ile dumbella yapacağınız birçok egzersizi yapabilirsiniz min bütçe ile devam edecekseniz direnç bandının mavi olanını da alın 15 kg o
Youtube'a resistance band full body workout yazarsan birçok program çıkar
Son tavsiyem ise uzun süreli ev antrenmanları için kesinlikle barfiks barı şart
Eğer bütçe ile alakalı sıkıntın yok ise, Dumbelleri decathlon'dan almanı öneririm. Yıllardan beri evde spor yaparım bench sehpahasından duvar barfixine kadar her şey mevcut. Daha önce piyasada satılan yerli döküm dumbeller dan almıştım. Odamın için sanayi gibi kokuyordu. İnanılmaz kokan bir plastikten yapıyorlar kaplamalarını. Decathlon'un hiç bir dumbell i kokmaz. Fabrikasyon olduğu için aldğın dumbelli digital tartıya koyarsan 10 kg aldıysan 10kg görürsün. Fakat yerli dumbeller da kilo dengesizliği var 2 adet 15 kilo alıyorsun örneğin biri 15,5 biri 15,10 falan çıkıyor.
Önerime gelince, ilk etapta 7,5 ve 10 kg almanı öneririm. Gayet yeterli oluyor.. Daha hafif ağırlıklar için Direnç bandı almanı öneririm. Training band diye geçer. kaliteli ürün istiyorsan ve bütçe varsa decathlon.
Mocca Style 32 Kg Ağırlık Seti Dambıl , Vücut Geliştirme Aleti ,Halter Seti (30 KG Plaka Ağırlığı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hocam daha uygun olarak içi kum-harç olanlar var
2 Adet 40 Cm Kısa Bar
4 Adet x 5 Kg Plaka
4 Adet x 2,5 Kg Plaka
Döküm olanlar pahalı oluyor ama ömürlük
Bu arada direnç bandı ile dumbella yapacağınız birçok egzersizi yapabilirsiniz min bütçe ile devam edecekseniz direnç bandının mavi olanını da alın 15 kg o
Youtube'a resistance band full body workout yazarsan birçok program çıkar
Son tavsiyem ise uzun süreli ev antrenmanları için kesinlikle barfiks barı şart
Evde fitnessa başlayacağım ama ilk olarak hafiften başlamak istiyorum. 174boy 74 kgyim . Kaç kglik dambıl almalıyım veya nerden almalıyım link atabiliraeniz sevinirim.Onerilerinizi beklerim
Gidebiliyorsanız gyme gidin en kötü belediyelerin var.Evde ki ağırlıklar başta zor gelebilir fakat sonradan çok hafif gelecek ve dambıllarda çok gereksiz pahalı