Neler Yeni

Hangi akvaryum kasayı almalıyım?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Kerem Eldes
Kız arkadaşıma topladıktan sonra karar verdim almaya, şu iki model arasında kaldım gibi sizin önerileriniz var mıdır? Phanteks toplamıştık ona ve görüntüsüne hayran kaldım ama am5'te atx kasalar çok pahalı kötü gözükür mü diye bir tık endişelendim. Msi ise emin tam olamadım açıkçası, genel görüntüsü hoş ama phanteksi gördükten sonra elimde onu beğenmezsem korkusu yok değil. Emin olamadığımdan foruma danışmak istedim

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Kız arkadaşıma topladıktan sonra karar verdim almaya, şu iki model arasında kaldım gibi sizin önerileriniz var mıdır? Phanteks toplamıştık ona ve görüntüsüne hayran kaldım ama am5'te atx kasalar çok pahalı kötü gözükür mü diye bir tık endişelendim. Msi ise emin tam olamadım açıkçası, genel görüntüsü hoş ama phanteksi gördükten sonra elimde onu beğenmezsem korkusu yok değil. Emin olamadığımdan foruma danışmak istedim

Msı kasası hiç kullanmadım kalitesini de sevmiyorum arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hoş durmuyor phanteks düz güzel bi model onda sorun olacağını sanmıyorum düz şekilde normal bı kasa olarak bu ikisi arasından phanteks alırdım bütçeni söylersen belki başka güzel kasalar da bulabilirim önerim bu <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ormanize
MSI mag pano arkadan bağlantılı anajartları da destekliyor bence geleceğe yönelik ve MSI kalitesini tercih etmeni tavsiye ederim

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI mag pano arkadan bağlantılı anajartları da destekliyor bence geleceğe yönelik ve MSI kalitesini tercih etmeni tavsiye ederim
Phanteks de aynı geriye dönük bağlantıyı destekliyor
1739856595069.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Msı kasası hiç kullanmadım kalitesini de sevmiyorum arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hoş durmuyor phanteks düz güzel bi model onda sorun olacağını sanmıyorum düz şekilde normal bı kasa olarak bu ikisi arasından phanteks alırdım bütçeni söylersen belki başka güzel kasalar da bulabilirim önerim bu <3
Maks bütçe 4.5 daha fazla vermem muhtemelen, ayrıca yat uyu

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Kerem Eldes
Kolay gelsinn <3

Kahvaltı yapmadan gitme ama hee yorgun düşme sonra
Bütün gün oturuyorum zaten, kahvaltı etmeden gidiyorum

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Phanteks güzel bir marka ama bu kasa tasarımı hiç sevmiyorum kendimde çin malı bir markanın aynı kasası var kablolama ciddi zor içi ferah değil hava akışı kafada soru işareti bırakıyor burada en mantıklı tercih MSI olur ama anakart olarak zero cable destekli anakartlar uyar sadece onu belirtmek isterim.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Kerem Eldes
Phanteks güzel bir marka ama bu kasa tasarımı hiç sevmiyorum kendimde çin malı bir markanın aynı kasası var kablolama ciddi zor içi ferah değil hava akışı kafada soru işareti bırakıyor burada en mantıklı tercih MSI olur ama anakart olarak zero cable destekli anakartlar uyar sadece onu belirtmek isterim.
Hocam şahsen kız arkadaşıma bu kasadan topladım, kablolaması aşırı rahattı ve ince ayrıntıya kadar düşünülmüştü, hava akışı ise bekledoğimin aksine gayet püfür püfürdü o konuda bir soru işaretim yok. Tek korkum anakartımın mAtx olması, kötü durup durmayacağını kestiremiyorum o yüzden mAtx alternatif msi ı buldum. Tek kaygım estetik şu an

Zaten anakartı aldığıma göre o zaman phanteks e geçiş yapacağım. Acaba msi fiziksel olarak görme şansım olur mu gaminggen tr mağzasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,370
Üyeler
168,292
Son üye
yusuf36385
Top Bottom