Sana kalmis birsey hangisni istiyorsan onu sec10. sınıfa geçecegim için alan seçmemizi istediler 2 alan var;
- Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik
– Yazılım Geliştirme
Ben yazılım geliştirme diye düşünüyorum sizce doğru bir tercih mi?
Meslek lisesini bilerek seçtim lgsden 400 aldım iyi bir lise ye gidebilirdim kendime güveniyorum ve yaparımiş imkanlarını araştırman gerek ona göre bir seçim yap ayrıca şimdiden gideceğin üniversiteyi belirle yazılım puanları çok fazla mtok gitmen gerek ama yazılım ile alakalı mtok üni varmı bilmiyorum , meslek lisesine giden birisi kolay kolay kazanamaz bence
HELALMeslek lisesini bilerek seçtim lgsden 400 aldım iyi bir lise ye gidebilirdim kendime güveniyorum ve yaparım
Başarılarının devamını dilerim öncelikle.10. sınıfa geçecegim için alan seçmemizi istediler 2 alan var;
– Yazılım Geliştirme
hangisine hevesliysen onu seç derim10. sınıfa geçecegim için alan seçmemizi istediler 2 alan var;
– Yazılım Geliştirme
Teşekkür ederim, öncelikle yazdıkların çok güzel ama yazılım geliştirmeyi seçip üniversitede de yazılım mühendisliği okumak istiyorum.Bir yerde okumuştum, ikisi de çok yakınmış. Benim için kolaylık olur.Başarılarının devamını dilerim öncelikle.
Sektörün içinden birisi olarak uzmanlık derecesinde siber güvenlik ve network yöneticiliği daha elverişli ve daha efektif bir pazar. Yazılım geliştirme işleri daha geniş bir yelpazede yer alırken (min ve max arası uçurumdur) özellikle siber güvenlik her zaman en üst segmentte tutulması gerektiği için daha eğlenceli bana göre. Keşke siber güvenlik alanında uzmanlığım olsaydı dediğim olmuştur
Bu arada belli bir yerde iş bulamama durumunda (geleceğin için konuşuyorum) self work olarak yazılım geliştirme alanı daha elverişlidir.
Rica ederim. Dediğin gibi o yolu izlediğin taktirde istediğin bir üniversiteden mühendislik bölümünü seçebilirsin. Neredeyse aynı alanlarTeşekkür ederim, öncelikle yazdıkların çok güzel ama yazılım geliştirmeyi seçip üniversitede de yazılım mühendisliği okumak istiyorum.Bir yerde okumuştum, ikisi de çok yakınmış. Benim için kolaylık olur.