Yardım Hangi AM5 anakartı almalıyım

legolasse

80+
Reaksiyon skoru
20
Sa, yeni pc toplayacağım uzun ömürlü olması için AM5 toplamayı düşünüyorum. AM5 tarafında anakart olarak ben Gigabyte b650m Ds3h düşünmüştüm fakat o anakartın çok iyi olmadığını söylediler sizin önerileriniz nelerdir. Düşük fiyatlı bir anakart istiyorum max 5k

bende bu konuda 1 haftadır bakınıyorum Asus PRIME B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart düşünüyordum bin liraya yakın fıyatı arttı sabah msı pro b650 belki olabilir

B650M DS3H giriş seviyesi AM5 anakart için düşünülebilir hocam. Ben de aynı anakartı kullanıyorum ve herhangi bir sorununu görmedim açıkçası. 2 tane M2 girişi, 3 tane sistem fan girişi, 5v ve 12v rgb girişi. Bu özellikler giriş seviyesi bir anakart için oldukça yeterli diye düşünüyorum.
Post automatically merged:

Ek olarak mosfet soğutucu bloğu ve m2 ssd soğutucu bloğu var

B650M DS3H giriş seviyesi AM5 anakart için düşünülebilir hocam. Ben de aynı anakartı kullanıyorum ve herhangi bir sorununu görmedim açıkçası. 2 tane M2 girişi, 3 tane sistem fan girişi, 5v ve 12v rgb girişi. Bu özellikler giriş seviyesi bir anakart için oldukça yeterli diye düşünüyorum.
Post automatically merged:

Ek olarak mosfet soğutucu bloğu ve m2 ssd soğutucu bloğu var
B650m ds3h gen5 olmadıği için o paraya deymeyecğini soyledi. B650m gaming x in daha mantıklı olduğunu söyledi

B650m ds3h gen5 olmadıği için o paraya deymeyecğini soyledi. B650m gaming x in daha mantıklı olduğunu söyledi
Doğrudur hocam. B650M DS3H dediğim gibi giriş seviyesi bir anakart. Eğer aradaki fiyat farkı sizi üzmüyorsa B650M Gaming X alın keyfinize bakın :)

Sa, yeni pc toplayacağım uzun ömürlü olması için AM5 toplamayı düşünüyorum. AM5 tarafında anakart olarak ben Gigabyte b650m Ds3h düşünmüştüm fakat o anakartın çok iyi olmadığını söylediler sizin önerileriniz nelerdir. Düşük fiyatlı bir anakart istiyorum max 5k
Anakart önemli bir şey bence ileriye dönük işlemci ve ekran kartı modifiye etme düşüncen varsa bunlara bakabilirsin hem yeni gelecek ssdleride desteklicek şekilde olur ama 5 k değil tabii ki bir düşün derim.

MSI PRO X670-P WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart

Asus Rog Strix B650E-F Gaming WiFi 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart

Anakart önemli bir şey bence ileriye dönük işlemci ve ekran kartı modifiye etme düşüncen varsa bunlara bakabilirsin hem yeni gelecek ssdleride desteklicek şekilde olur ama 5 k değil tabii ki bir düşün derim.

MSI PRO X670-P WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart

Asus Rog Strix B650E-F Gaming WiFi 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart
Bu yazdığın anakartların gigabyte b650m gaming x ile farkları nelerdir hocam

Geri