HANGİ ANA KART DAHA İYİ ONA GÖRE İADE EDECEĞİM

Yoach

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100

Ben bu ana kartı 2999 tl ye aldım ama sonra ötekilerinde fiyatları düştü bunu geri iade edip bunlardan hangisini almak daha mantıklı veya gerek yok bir daha geri iade ile uğraşmana derseniz kartın kutusunu açıp kullanmaya başlayacağım.

r5 7500f

16x2 6000 mhz ddr5 ram

rx 7700xt ekran kartı

Almayı düşündüğüm diğer ekran kartları

hocam son attığınız uyumlu değil ayrıca 2. olanı öneririm biosta belki sorun yaşama ihtimaliniz var ama sonuçta b650

Ben bu ana kartı 2999 tl ye aldım ama sonra ötekilerinde fiyatları düştü bunu geri iade edip bunlardan hangisini almak daha mantıklı veya gerek yok bir daha geri iade ile uğraşmana derseniz kartın kutusunu açıp kullanmaya başlayacağım.

r5 7500f

16x2 6000 mhz ddr5 ram

rx 7700xt ekran kartı

Almayı düşündüğüm diğer ekran kartları

iade kabul edeceklerse b650 düşünülebilir , güzel fp anakart. B760 ı zaten kullanamazsın intel şoket olduğu için.

iade kabul edeceklerse b650 düşünülebilir , güzel fp anakart. B760 ı zaten kullanamazsın intel şoket olduğu için.
peki aralarındaki fark nedir onu çok merak ediyorum ben bakınca bir şey anlayamadım

peki aralarındaki fark nedir onu çok merak ediyorum ben bakınca bir şey anlayamadım
b650 daha kaliteli bir çipset , faz yapısı ve güç beslemeleri daha kaliteli , işlemci desteği daha fazla ve overclock kilidi açık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,716
Üyeler
185,934
Son üye
mertcanncakiir
Geri