Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Prime bence7800x3d için hangisi daha iyidir
ne farkı var tam olarak anlayamadım bendePrime bence
1 adet daha fazla pci slotu 2 adet daha usb portu 2 adet daha jak portu ve bence mosfet soğutması daha iyi gözüküyor ama performansını bilemeyizne farkı var tam olarak anlayamadım bende
anladım teşekkürler 7800x3d ye gidermi bu kart1 adet daha fazla pci slotu 2 adet daha usb portu 2 adet daha jak portu ve bence mosfet soğutması daha iyi gözüküyor ama performansını bilemeyiz
birde güzel bi ssd önerme şansın varmı bana 1tb1 adet daha fazla pci slotu 2 adet daha usb portu 2 adet daha jak portu ve bence mosfet soğutması daha iyi gözüküyor ama performansını bilemeyiz
Anasını bile ağlatıranladım teşekkürler 7800x3d ye gidermi bu kart
Dahami iyi hocam bu attiklarimdan ne farkı varMSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım teşekkürlerTUF daha kalıplı daha iyi duruyor. İşin incesi değilim sadece görünüş olarak yorum yaptım.
Öncelikle her iki modelde değil önceliğin ATX kart olsun alttaki grafikte 7950x gibi bir canavarı standart bir hava soğutma ile 21 derece bir ortamda 1 saat boyunca render koşusuna tabi tutulması ardından ortaya çıkan vrm ısı tablosunu görmektesin bu tabloya göre fiyatının tam anlamıyla karşılığını veren anakartları sırasıyla aşağıya yazıyorum hangisi bütçene ve göz zevkine uygun ise o karta yönelebilirsin7800x3d için hangisi daha iyidir
7800x3d için hangisi daha iyidir
Hocam Asus anakart çok güzel geldi gözüme bunda karar aldımÖncelikle her iki modelde değil önceliğin ATX kart olsun alttaki grafikte 7950x gibi bir canavarı standart bir hava soğutma ile 21 derece bir ortamda 1 saat boyunca render koşusuna tabi tutulması ardından ortaya çıkan vrm ısı tablosunu görmektesin bu tabloya göre fiyatının tam anlamıyla karşılığını veren anakartları sırasıyla aşağıya yazıyorum hangisi bütçene ve göz zevkine uygun ise o karta yönelebilirsin
Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.447,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com