hangi anakart ?

Bende olunca iyi olmuş olmuyor hocam :D. Bende ayrıca JD SSD var, sorunu yok ama önermiyorum :D.

Ya Allah için bize bütçeni söyle ona göre bir anakart önerelim, lütfen.
Hocam asusun tuf serisi iyi ama ya . Ben şimdi b550 stirx e ye geçtim gerçi kısa devre var toparlayamadım daha sistemi tam randımana oturtayım detaylı konu açıcam . Bu arada msi firmasını sadece servisinden dolayı sevmiyorum . Servispoint firmasındaki çalışanlar kartı test etmeden benden para istediler 😂

Özür dilerim. Bütçem 600-1200 arası felan 100-150 TL çıkabilirim
1300 ₺ civarlarında TUF GAMING B550(M)-PLUS ve MAG B550M MORTAR var, onlardan birini tercih et. B450 chipsetli anakart tercih etme.
Hocam asusun tuf serisi iyi ama ya . Ben şimdi b550 stirx e ye geçtim gerçi kısa devre var toparlayamadım daha sistemi tam randımana oturtayım detaylı konu açıcam . Bu arada msi firmasını sadece servisinden dolayı sevmiyorum . Servispoint firmasındaki çalışanlar kartı test etmeden benden para istediler 😂
Eyvallah. TUF güzel, güzel de AMD tarafında X570 ve B550 chipsetli anakartları haricinde gerisi pek iyi değil :D.

Tamam hos güzelde. B550 strix e
Yerine asus rog strix x570 e alsaydin.
Hemen hemen ayni fiyat

Tamam hos güzelde. B550 strix e
Yerine asus rog strix x570 e alsaydin.
Hemen hemen ayni fiyat
Stok bulamadım ve hep b 550 yi merak etmiştim tam sistemi kurayım kurcalayacağım😂

Stok bulamadım ve hep b 550 yi merak etmiştim tam sistemi kurayım kurcalayacağım😂
Saglik olsun.
Pci Express 4.0 full link olayi. Sadece x570 var.
B550 pci Express 4.0 sunuyor, lakin communication arasi 3.0 uygulaniyor.

Saglik olsun.
Pci Express 4.0 full link olayi. Sadece x570 var.
B550 pci Express 4.0 sunuyor, lakin communication arasi 3.0 uygulaniyor.
Gözüm hep asrock x570 taichi modelindeydi ama eşşekliğimden kaçırdım şimdide stok yok neyse artkk b550 kurbanıyım kullanıcam bi 4-5 sene

Gözüm hep asrock x570 taichi modelindeydi ama eşşekliğimden kaçırdım şimdide stok yok neyse artkk b550 kurbanıyım kullanıcam bi 4-5 sene
Saglik olsun.
Son pismanlik neye yarar😂
Asrock iyi marka, lakin adamlar Software ve board Quality biraz geride.
Olucaksa asus strix veya Gigabyte aorus master

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri