- Konu Sahibi Konu Sahibi
öyleyse bu anakarti alabilirimşu an satılan asus prime b450m-k ii anakartlar güncel bios ile satılıyor zaten problem çıkmaz
öyleyse bu anakarti alabilirimşu an satılan asus prime b450m-k ii anakartlar güncel bios ile satılıyor zaten problem çıkmaz
bu da olur300 lira daha ver bunu al.
![]()
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz daha? 1800 lira bütçeye 4400 liralık anakart öneriyorsun. Üstelik o fiyatıda etmez.BİRAZ DAHA BÜTÇE AYIRIRIM DİYORSAN BUNU AL
Biraz derken? Mesaj mı kasmaya çalışıyorsun anlamıyorum vallahi... Git işine.BİRAZ DAHA BÜTÇE AYIRIRIM DİYORSAN BUNU AL
harbi hocam önerileriniz bu iki anakart mi simdiBiraz daha? 1800 lira bütçeye 4400 liralık anakart öneriyorsun. Üstelik o fiyatıda etmez.
overclock vs ile ugrasmıyorsan a520 seriside olur. 5600 için stock sogutucu yetmiyor hatırlatmak isterim 500 civarı kule sogutucu ve kaliteli bir termal macun ister. Şimdiden gule gule kullanbu da olur
Hepsi öyle satılmıyor ama bios flashback özelliği varken bu bir problem değil.şu an satılan asus prime b450m-k ii anakartlar güncel bios ile satılıyor zaten problem çıkmaz
dostum overclockun ne olduğunu bile bilmiyorum ve ürünleri atma şansın varsa sevinirimoverclock vs ile ugrasmıyorsan a520 seriside olur. 5600 için stock sogutucu yetmiyor hatırlatmak isterim 500 civarı kule sogutucu ve kaliteli bir termal macun ister. Şimdiden gule gule kullan
Evet. b550m ds3h alıp geçin.harbi hocam önerileriniz bu iki anakart mi simdi
güvenilir bi satıcıdan alırsa güncel biosla gelirHepsi öyle satılmıyor ama bios flashback özelliği varken bu bir problem değil.
hocam baktığım kadarıyla isteyince güncelliyormus gondericiHepsi öyle satılmıyor ama bios flashback özelliği varken bu bir problem değil.
bios sorunu olmaz dimiEvet. b550m ds3h alıp geçin.
Olmaz.bios sorunu olmaz dimi