Hangi anakartı almalıyım

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Beyler merhaba ben bir bilgisayar topluyoru mfakat anakartı kara veremedim normalde b450m s2h almayı düşünüyordum fakat almışken en iyisin almak istedim ve öneri istedim
bu anakartı önerdiler fakat sırf fazladan ram slotu için sizce 500tl vermeli miyim yoksa başka avantajlarıda olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartı yanlış atmışım

Sadece RAM slotu farklı değil. Anakartta 2 adet RGB girişi var, 4 adet fan girişi var, VRM'i daha iyi, Micro-ATX değil normal ATX. Sayayım mı daha? :D

Beyler merhaba ben bir bilgisayar topluyoru mfakat anakartı kara veremedim normalde b450m s2h almayı düşünüyordum fakat almışken en iyisin almak istedim ve öneri istedim
bu anakartı önerdiler fakat sırf fazladan RAM slotu için sizce 500tl vermeli miyim yoksa başka avantajlarıda olur mu ?
Mosfet kalitesi fln daha iyi olur soğutma açısından daha iyi olur büyük ihtimalle anakartınıza daha fazla fanda bağlayabilirsiniz 4 ram slotu olması demek gelecekte upgrade yapmanız daha kolay demek tercih sizin ama

S2H güzeldir ama bütçen varsa Tomahawk anlatılamaz bir efsanedir. Ayrıca tek fark RAM slotu değil. Say say bitmez güzellikleri.

R5 3600+2070S falan kullanmıyorsanız bence gereksiz.B450M S2H yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri