O işlemciye hangi anakartı alsan yazık olur.işlemcim Inter platinium g5420 ekran kartım 3080 10gb hangi ana kartı almalıyım aklımda h510m var yardımcı olursanız sevinirim
Bence de ilk işlemcini değiştir en en kötü i512600k, i5 13400f düzeyinde bir işlemci işine yarayacaktır diye düşünüyorum sonra bakarsın anakartaişlemcim Inter platinium g5420 ekran kartım 3080 10gb hangi ana kartı almalıyım aklımda h510m var yardımcı olursanız sevinirim
işlemcim Inter platinium g5420 ekran kartım 3080 10gb hangi ana kartı almalıyım aklımda h510m var yardımcı olursanız sevinirim
Hocam belli ki adamın soketi eski önce anakart alması lazım ki sonra işlemci alsın.Bence de ilk işlemcini değiştir en en kötü i512600k, i5 13400f düzeyinde bir işlemci işine yarayacaktır diye düşünüyorum sonra bakarsın anakarta
evet işte ama o sokete uygun yeni bir anakart almaktansa yeni nesil işlemci ve ona uygun anakart alması çok daha mantıklı onu anlatmaya çalışmıştımHocam belli ki adamın soketi eski önce anakart alması lazım ki sonra işlemci alsın.
Bence de işlemci ile beraber al.Bnce işlemci ile birlikte al
Fhd kullanım için mi qhd miHangi işlemciyi almam lazım fazla bütçem yok