Hangi anakartı almalıyım?

Msin vrmlari daha iyi , ses yongalarina bi bakin netten ben olsam msi seçerdim dahili wifi olmasıda avantaj.

Hocam biraz inceledim iki kartı da eğer işlemciniz çok fazla güç beslemesi almayacaksa yani çok güçlü değilse msi anakart daha iyi olabilir.
Bu arada msi anakarta attığınız linkte 6400mhz diyor da izlediğim videoda 7000mhz lere ulaştığını söylüyordu adam sadece mosfet soğutucularının daha küçük olması dışında msi çoğu konuda öne geçiyor. Benim tercihim msi yanında olurdu.

Performans olarak hiçbir fark olmayacak.İki anakart arasında PCI sürümü/yuva sayısı aynı. Ses kodeği de aynı. Evet aradaki tek fark Wi-Fi + BT. Seçim sana kalmış.

Hocam biraz inceledim iki kartı da eğer işlemciniz çok fazla güç beslemesi almayacaksa yani çok güçlü değilse msi anakart daha iyi olabilir.
Bu arada msi anakarta attığınız linkte 6400mhz diyor da izlediğim videoda 7000mhz lere ulaştığını söylüyordu adam sadece mosfet soğutucularının daha küçük olması dışında msi çoğu konuda öne geçiyor. Benim tercihim msi yanında olurdu.
ryzen 5 7500F kullanacağım, ramler 16x2 6000mhz cl36

Denk ürünlerdir wifi ve bir takım fiyat avantajı olduğu için Msı modeli öneririm
Alıntıyı görüntüle

Geri