Hangi anakartı seçmeliyim?

Hangisini almalıyım?

• 1. MSI MPG B550 GAMING PLUS

• 2. ASUS ROG STRIX B550-F GAMING

• 3. MSI MPG X570 GAMING PLUS

• 4. MSI X570-A PRO

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
67
İşlemcim: Ryzen 5 3600X
4 Adet Anakart buldum bunlardan hangisini tercih etmeliyim, başlıca özelliklerini ayraç içerisinde yazacağım.
Aslında 3 numaraya kanım kaynadı ama 3 le 2 arasında kaldım belki 1 de olabilir ama 4 sadece bir seçenek olmak için orada.

1. MSI MPG B550 GAMING PLUS (RGBli)

2. ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (Dahili Wi-Fi var)

3. MSI MPG X570 GAMING PLUS (Dahili soğutucu fanı var ve sunucu kartı kullanılmış yani daha uzun ömürlü.)

4. MSI X570-A PRO (3 numaranın sade hali.)
Post automatically merged:

Başka anakart tercihlerine açığım bütçem max. 2000TL.

İşlemcim: Ryzen 5 3600X
4 Adet Anakart buldum bunlardan hangisini tercih etmeliyim, başlıca özelliklerini ayraç içerisinde yazacağım.
Aslında 3 numaraya kanım kaynadı ama 3 le 2 arasında kaldım belki 1 de olabilir ama 4 sadece bir seçenek olmak için orada.

1. MSI MPG B550 GAMING PLUS (RGBli)

2. ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (Dahili Wi-Fi var)

3. MSI MPG X570 GAMING PLUS (Dahili soğutucu fanı var ve sunucu kartı kullanılmış yani daha uzun ömürlü.)

4. MSI X570-A PRO (3 numaranın sade hali.)
Post automatically merged:

Başka anakart tercihlerine açığım bütçem max. 2000TL.
Bunların hepsini tokatlar ama 2300 TL diyeyim.
Aşamazsan B550 TOMAHAWK al geç.

Bunların hepsini tokatlar ama 2300 TL diyeyim.
Aşamazsan B550 TOMAHAWK al geç.
Güzel anakartmış yukarıdakilerin tüm belirgin özellikleri tek bir anakartta fakat bunun böyle kırmızılı olanı varmı?

B550 Gaming Plus yada B550-F Rog Strix alirdim herhalde

Özet geçecek olursak. B550-F bence alınmaz çünkü VRM Performansı olarak B550 Gaming Edge WIFI ile aynı ve Edge daha ucuz fakat Gaming Edge 2 tane ARGB girşine sahipken B550-F 1 tane ARGB girşine sahip bence 2 ARGB olması çok önemli. Yani B550-F almak bence Gaming Edge WIFI varken mantıksız Rog ekosistem kurulacaksa alınabilir. B550 Gaming Plus yine 2 ARGB girişi ama B550 Gaming Edge kadar iyi VRM soğutmasına sahip değil yine fiyatına göre iyi bir alternatif fakat ben Gaming Edgei daha f/p görüyorum. Attığınız X570 lerden hiçbiri alınmaz

Ben olsam strix i alirdim anakart konusunda hem asus her zaman daha iyi hemde x570 de oldugu gibi b550 dede en iyi kartlar asusunkiler

Geri