Neler Yeni

Hangi Araba yarışı oyununu indirmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Beyazıt Buğra
Arkadaşlar sistemim i7-6700hq 16gb ram ve gtx950m bulunan bir laptop kullanıyorum. Bilgisayarımda donmadan oynayabileceğim araba yarışı önerisi olan var mı? Başta aklıma Need For Speed serisi geldi. Bu seriden öneri yapacak arkadaşlar Underground 1-2 veya Most Wanted önermesinler. Görselleri daha iyi olan bir oyun arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Forza Horizon 4 olabilir, 3 Mart'ta Steam'e geliyor. Çıkışa özel fiyatlandırma olursa uygun fiyata temin edilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Beyazıt Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forza Horizon 4 olabilir, 3 Mart'ta Steam'e geliyor. Çıkışa özel fiyatlandırma olursa uygun fiyata temin edilebilir.
Aşırı dlc isteyen bir oyun. Dlc olmadan ne arabaya biniliyor ne de mapte hareket ediliyor. Full dlc'li hali şuan microsoft'ta 550 tl. Hiç sanmıyorum steam'de uygun bi fayata geleceğini :(

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Aşırı dlc isteyen bir oyun. Dlc olmadan ne arabaya biniliyor ne de mapte hareket ediliyor. Full dlc'li hali şuan microsoft'ta 550 TL. Hiç sanmıyorum steam'de uygun bi fayata geleceğini :(
DLC olmadan da gayet güzel oyun. Yarış odaklı oyun isterseniz Project Cars 2 ve Asetta Corsa baya iyi.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Oyunun verdiği arabalar başlangıç için yeterli, çarklardan da şanslıysan eğer tonla araba çıkar. Çıkmadığını varsayalım, biraz para kasarak istediğini alabilirsin. Pek zor değil açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Beyazıt Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DLC olmadan da gayet güzel oyun. Yarış odaklı oyun isterseniz Project Cars 2 ve Asetta Corsa baya iyi.
Asetta Corsa benim istediğim tarz bi oyun değil o daha çok simüle bir oyun ama Project Cars 2'ye bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun verdiği arabalar başlangıç için yeterli, çarklardan da şanslıysan eğer tonla araba çıkar. Çıkmadığını varsayalım, biraz para kasarak istediğini alabilirsin. Pek zor değil açıkçası.
En sonunda torrente yöneleceğim zaten 300 400 lira oyun mu olur :D

Komando41.

80+ Silver
Asetto corsa

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Arkadaşlar sistemim i7-6700hq 16gb ram ve gtx950m bulunan bir laptop kullanıyorum. Bilgisayarımda donmadan oynayabileceğim araba yarışı önerisi olan var mı? Başta aklıma Need For Speed serisi geldi. Bu seriden öneri yapacak arkadaşlar Underground 1-2 veya Most Wanted önermesinler. Görselleri daha iyi olan bir oyun arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Öncelikle Need For Speed serisinde Payback ve Heat adlı oyunları gerçekten güzel. Ama gerçeklik istiyorsan kesinlikle Forza Horizon 4 öneririm.

Kontroller fazlasıyla zor. Kısa sürede arkadaşı sıkar diye düşünüyorum. Genel anlamda konsol için tasarlanmış bir pist oyunu.

Komando41.

80+ Silver
Öncelikle Need For Speed serisinde Payback ve Heat adlı oyunları gerçekten güzel. Ama gerçeklik istiyorsan kesinlikle Forza Horizon 4 öneririm.

Kontroller fazlasıyla zor. Kısa sürede arkadaşı sıkar diye düşünüyorum. Genel anlamda konsol için tasarlanmış bir pist oyunu.
Klavye fare iklisi ilede güzel oluyor

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Sea Of Thieves 40 Euro idi mağazada ama Steam'de 61 TL'den çıkış yaptı ve 30,50 TL'ye kadar indi. Bence beklemelisin.

Komando41.

80+ Silver
Top Bottom