Hangi araç daha iyi 2021 passat vs 2018 a4

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,481
bunlardan hangisi daha iyi almıcam sadece meraktan soruyorum

0km 2021 model passat mı
bu linkteki ama :https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mpression-ledfar-pluscar-play-952508589/detay

yoksa 118.000km 2018 a4

burdaki https://www.sahibinden.com/ilan/vas...unroof-plus-taba-deri-boyasiz-948873461/detay

hangisinin yol tutuşu özellikleri felan daha iyi belki daha az km lik a4 bulursunda şuan bu 2 link arasında hangisi sizce

taraftarlık yapmayın iyi olanı söyleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada özellikleri açılmada yazıyor tramer felan onlara bakmanıza gerk yok zaten almıcaz meraktan soruyorum

a4 özellik, konfor, yol tutuşu anlamında daha iyi

Aynı sınıfta olmalarına rağmen Audi a4 her türlü tokatlar.

A4 her türlü üstün fakat km çok
100k nesi fazla demeyin 3 yılda fazla
Passat yolda geçebilir ama konforunu asla geçemez
Bir araç senede 20 bilemedin 25 bin km geçmemeli 20 bile bana göre çok ben senede 5 bin anca yapıyorum.

Audi bence

normalde passat tasarımı güzel gözüküyordu ama bu ne? Bi garip geldi rengi falan bide normalde daha geniş değil miydi passat

Bir araç senede 20 bilemedin 25 bin km geçmemeli 20 bile bana göre çok ben senede 5 bin anca yapıyorum.
5 binde çok az hocam biz memlekete gidip gelene kada 5 bin oluyor zaten ( elazığ ) iş yeri ile ev arası 15 km yıllık 10-15 arası en normali

5 binde çok az hocam biz memlekete gidip gelene kada 5 bin oluyor zaten ( elazığ ) iş yeri ile ev arası 15 km aylık 10-15 arası en normali
Benim memleketim Bolu git gel o kadar olmuyor en çok gittiğim yerlerden biridir zaten.

Knk almicam zaten rengi güzelbulursun sadece sormak istedim bencede audi gibi
Audi bence

normalde passat tasarımı güzel gözüküyordu ama bu ne? Bi garip geldi rengi falan bide normalde daha geniş değil miydi passat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizim memleket zaten 1200-1300 km oraya gidince de oturmuyoruz :D
Bizim memlekette 1000km bizde gidince oraya git buraya git bide yolun tekara donusu bazeeri ordan erzincan felan gidiyoruz veya trebzona ooo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,777
Üyeler
183,890
Son üye
XmaxxD
Geri