Neler Yeni

mercedes cla200 vs volkwagen arteon vs passat

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yavuz Çaylı
İlgilendiği Kategoriler
Araba, ufak tefek teknoloji
Discord
YAwUZ#9261
CLA serisi Mercedes'in çok üst segment bir arabası değil ama Arteon, Volwagen'in üst segment bir arabası. Attığınız iki araba da sanırım dolu paketler. Aralarında yakıt farkı da var. Şahsen benzinli araç tercih etmezdim. Zaten çok yakıyor. Benzinli alınca LPG taktırmak da gerekiyor. Mercedes'e de LPG taktırmazsınız herhalde. Mercedes güzel bir marka ama abartılacak kadar bir kalitesi yok. Babam Mercedes servisinde çalışıyor. İçini dışını biliyorum ben de markanın. Üst seviye bir markanın giriş seviye denebilecek modellerini almaktansa orta seviye bir markanın üst segment arabasını almak daha avantajlı.
evet cla mercedes in başlangıç seviye bir modeli . ama yine de mercedes derim ben tabii renkler ve zevkler devreye giriyor bu durum da . dizel araç kullanıma bağlı olacak şekilde benzinli araca göre daha da masraflı olabilir

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,549
İsim
Taha yücel
evet cla mercedes in başlangıç seviye bir modeli . ama yine de mercedes derim ben tabii renkler ve zevkler devreye giriyor bu durum da . dizel araç kullanıma bağlı olacak şekilde benzinli araca göre daha da masraflı olabilir
nasıl yani benzinli araçmı masraflı dizel mi bizim passsat dizel di çok yakmıyor diye biliyordum 2010 passat ama

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Zevk işi de var tabii ama Arteon, CLA200'e göre daha iyi bir araç.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,549
İsim
Taha yücel
Zevk işi de var tabii ama Arteon, CLA200'e göre daha iyi bir araç.
benzinli araç çok mu yakıyor dizel mi ? illa lpg taktırmak zorundamıyız bizim passatta 2010 model passatta dizel di çok yakmıyor diye biliyordum cla200 çok mu yakıyor ?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
CLA serisi Mercedes'in çok üst segment bir arabası değil ama Arteon, Volwagen'in üst segment bir arabası. Attığınız iki araba da sanırım dolu paketler. Aralarında yakıt farkı da var. Şahsen benzinli araç tercih etmezdim. Zaten çok yakıyor. Benzinli alınca LPG taktırmak da gerekiyor. Mercedes'e de LPG taktırmazsınız herhalde. Mercedes güzel bir marka ama abartılacak kadar bir kalitesi yok. Babam Mercedes servisinde çalışıyor. İçini dışını biliyorum ben de markanın. Üst seviye bir markanın giriş seviye denebilecek modellerini almaktansa orta seviye bir markanın üst segment arabasını almak daha avantajlı.
Bu bütçede Mercedes'in çok üst segmenti biraz zor, hatta imkansız.

bekiir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bekir Çetin

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,549
İsim
Taha yücel

Techno08

80+ Gold
Arteonun geyik testini izlediniz mi? Gerçekten kötü, merso iyidir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Cla 200 bu paraya değecek araba değil. İç hacmi falan küçük. Bu arabayı kullanma fırsatım oldu. Her nekadar mercedes fanı olsam da bu para etmez. Arteon daha geniş ve dizel. Sunu belirteyim arteon cla kadar konforlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yavuz Çaylı
İlgilendiği Kategoriler
Araba, ufak tefek teknoloji
Discord
YAwUZ#9261
benzinli araç çok mu yakıyor dizel mi ? illa lpg taktırmak zorundamıyız bizim passatta 2010 model passatta dizel di çok yakmıyor diye biliyordum cla200 çok mu yakıyor ?
benzinli arabaya lpg takdırmak zorunda değilsin çok da mümkün değil zaten çünki yeni nesil benzinli motorlar turbo beslemelidir turbo ile lpg çok uyumlu çalışmaz .
dizel kullanıma bağlı olarak daha masraflı olur çünki , dizel motorlar kısa süreli çalışmalar için pek uygun değildir . örneğin günde 20-30km yol yapıyorsan evet o zaman mantıklı ama günde 5-10 km için dizel almak mantıksız motor için de sağlıklı değil. dizel araçların motor parçaları benzinlilere göre daha pahalı örneğin bir dizel araba enjektörü 4-6 bin tl arasında olabiliyor.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,549
İsim
Taha yücel
benzinli arabaya lpg takdırmak zorunda değilsin çok da mümkün değil zaten çünki yeni nesil benzinli motorlar turbo beslemelidir turbo ile lpg çok uyumlu çalışmaz .
dizel kullanıma bağlı olarak daha masraflı olur çünki , dizel motorlar kısa süreli çalışmalar için pek uygun değildir . örneğin günde 20-30km yol yapıyorsan evet o zaman mantıklı ama günde 5-10 km için dizel almak mantıksız motor için de sağlıklı değil. dizel araçların motor parçaları benzinlilere göre daha pahalı örneğin bir dizel araba enjektörü 4-6 bin TL arasında olabiliyor.
benzinli arba iyi mi yani ?

Top Bottom