Fiat sebebi ucuz her yere götürüyor Bmw audi alacak kadar şuan da parasi olan burada konu açmaya hic gerek yokMercedes-Benz veya Bmw
benim param olduğundan değil fikir almak için açtımFiat sebebi ucuz her yere götürüyor Bmw audi alacak kadar şuan da parasi olan burada konu açmaya hic gerek yok
BMW F90 veya AUDI RS7 2013 ikisinin de tasarımı acayip hoşuma gidiyor ama RS7 bir tık öndeMercedes-Benz veya Bmw
s serisi ayrı bir şey zaten ve ben g63 amg serisini çok seviyorum siz ne düşünürsünüz g63 amg hakkındaMercedes > s class> s560 amg
bmw> 550i
Audi> s7
G63 amg pluss serisi ayrı bir şey zaten ve ben g63 amg serisini çok seviyorum siz ne düşünürsünüz g63 amg hakkında
o arkadaş türkiyedemi türkiyede araba almak çok kolay deildir sen 1 araba alırsan 1 arabada devlete alırsın yaniG63 amg plus
Zaten efso.
Bende onu cok severim.
Bizim arkadasin kuseng 26 yasinda onu kullaniyor. Berber dükkani var
Evet bu dedini youtube gördüm. Yeni arabalar türkiye gelemiyor. Off stock cekmisler. 2 el arabasi fiyat artiyor.o arkadaş türkiyedemi türkiyede araba almak çok kolay deildir sen 1 araba alırsan 1 arabada devlete alırsın yani
mercedes benzMercedes-Benz veya Bmw
bu videoda audi > Mercedes > bmw bu senin kararın audi demen ben kararına saygı duyarımAudi.
Konfor,güç ve yol tutuşu. Saf motor gücü konusunda pek iyi olmasa da bu motoru çok kötü demek değil saf güç olarakta iyi. Özellikle tasarım konusunda muazzam işler çıkarıyorlar bence. Quattro serisinin yol tutuşu olarak rakibi yok araba sürmekten zevk alan herkes Audi tercih eder.
Sırf şu video bile bence "Neden Audi?" sorusuna cevap için yeterli.
-