MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
Sen boş ver o arkadaşı kendisi ileri gelen malum partiliden koyu hem de o yüzden ne anlatsan boş.otesı degılde var mıdır gerısı desek daha hos olur
Sen boş ver o arkadaşı kendisi ileri gelen malum partiliden koyu hem de o yüzden ne anlatsan boş.
AMG ONE diyebilirim onunla Centenario kafa kafaya .Genellikle bu soruya herkes kendine göre efsane bir spor araba seçer porche, supra, Ferrari vs. Herkesin böyle güzel zevkleri var ama arkadaş ben mi sorunluyum yoksa şizofren miyim şu hayatta minibüslerden başka araç sevemedim gitti. Ford transit olsun mercedes benz sprinter olsun aşırı zevk alıyorum bu araçlardan. Yani dünyanın en seksi kadını ve transit yan yana gelse ben transiti seçerim. Hatta bir yere gidilecek kapının önünde BMW falan ben gidip minibüse biniyorum. Bir ortamda abi ben minibüsleri seviyorum diyince dalga mı geçiyorsun falan diyorlar
Peugeot Le Mans aracı mükkemel bişey yaaGenellikle bu soruya herkes kendine göre efsane bir spor araba seçer porche, supra, Ferrari vs. Herkesin böyle güzel zevkleri var ama arkadaş ben mi sorunluyum yoksa şizofren miyim şu hayatta minibüslerden başka araç sevemedim gitti. Ford transit olsun mercedes benz sprinter olsun aşırı zevk alıyorum bu araçlardan. Yani dünyanın en seksi kadını ve transit yan yana gelse ben transiti seçerim. Hatta bir yere gidilecek kapının önünde BMW falan ben gidip minibüse biniyorum. Bir ortamda abi ben minibüsleri seviyorum diyince dalga mı geçiyorsun falan diyorlar