Bende aynı durumdayım olup kurtulmak istiyorum ama ben çok fazla hasta oluyor öyle bir sorun var.Birkaç hafta sonra olabilirim, benim de çok kuşkularım var. Ama yapacak bir şey yok, staja vesaire başlayacağım. Belki o zaman olmam gerekebilir. Erkenden yaptırıp kurtulmak istiyorum.
ben sanmıyorum amerikası rusyası kimse buna önlem almıyo herkes kendi çıkarında tabi niye alsınki en büyük geçim sanayi zaten bas dumanı ağlasın millet anlamıyorum cidden anlamıyorumUmut her zaman vardır, yeter ki umutla sımsıkı tutunacağın bir hayalin olsun
Biontech bende 2 gün kolda çok hafif ağrı yaptı. Onun dışında bir şey olmadı. Olmazda zaten. Bu kadarlıkta olsun.Çok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BioNTech olacağım sanırım.
Kaç tl hocam F/P yemiş bizde alalımBiontech oldum 2 doz. Öneririm F/P.
Aşı olduktan sonra bulaştırma riski daha düşük oluyor ama yine risk var diye biliyorum.Hocam aşı virüse yakalanmanızı engellemiyor ya da bulaştırmanızı da engellemiyor, aşılılad da pasif taşıyıcı oluyor. O yüzden toplum bağışıklığı için aşı olmak gerekiyor
Bulaştırma riskinin dışında ayakta atlatıyorsunuzAşı olduktan sonra bulaştırma riski daha düşük oluyor ama yine risk var diye biliyorum.
İstatistiklerin hepsi paylaşılıyor şimdi atmaya üşendim hocam, aşı olup ölenlerin neredeyse hepsi sadece 1. dozunu olmuş, geri kalanlar da 2. dozunu olup ta bağışıklığı sağlanamayanlar ya da kronik hastalıkları olanlarAşı olup vefat edenler mi dersin, entübe olan mı dersin hepsinden var. Ne yapacağız bilemiyorum.
mrna aşısında evet ama inaktifte hayır diye biliyorum emin değilimAşı olduktan sonra bulaştırma riski daha düşük oluyor ama yine risk var diye biliyorum.