Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yapacağım zaten hocma.Lightı dinle Alıntıyı görüntüle
Öyle yapacağım zaten hocma.Lightı dinle Alıntıyı görüntüle
Kırmızı hap mı mavi hap mı?Hocam BioNTech oldum, B-Die çipler geldi. Kaç KanHertz'e OC'larım?
Oo tamam sana platinum sample denk gelmiş, quantum bilgisayar kategorisine giriyon senKırmızı geldi.
BeleşşşşşKaç TL hocam F/P yemiş bizde alalım
Sağlik bakanligi geçen yaz vaka saklıyordu. Bence sağlik bakanliginin bu verileride yalan.İstatistiklerin hepsi paylaşılıyor şimdi atmaya üşendim hocam, aşı olup ölenlerin neredeyse hepsi sadece 1. dozunu olmuş, geri kalanlar da 2. dozunu olup ta bağışıklığı sağlanamayanlar ya da kronik hastalıkları olanlar
Işık hızındasın, koşarken dikkat et çok hızlı akarsa kan ışık hızını aşarsa paralel evrene gedik açarsınAbooooo kan akışında ne kadar artış olur?
Yok bu sefer şeffaf davranıyorlar, geçen seferki verileri kimse yemedi diyeSağlik bakanligi geçen yaz vaka saklıyordu. Bence sağlik bakanliginin bu verileride yalan.
biontech neden dersen koruyuculuğu sinovaca göre daha etkili, yeni varyanta karşı da sinovactan daha iyi, yarın yurt dışına çıkacaksan 2 doz biontechli olman işe yarıyor öteki türlü avrupa sinovacı adamdan saymayabilir. O yüzden biontech ama kronik sorunum var dersen sinovac olman gerekir.Selamlar, aşı olup kurtulmak istiyorum. Fakat hangisinin yan etkisi daha fazla-az bilmiyorum. Aşı olanlar öncelikli olacak şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
Küçükken astım atlattım, şu anda iyiyim. BioNTech olacağım sanırım.biontech neden dersen koruyuculuğu sinovaca göre daha etkili, yeni varyanta karşı da sinovactan daha iyi, yarın yurt dışına çıkacaksan 2 doz biontechli olman işe yarıyor öteki türlü avrupa sinovacı adamdan saymayabilir. O yüzden biontech ama kronik sorunum var dersen sinovac olman gerekir.
Ben de büyük ihtimalle BioNTech olacağım.Hocam 17 yasindayim 2 gün önce biontech oldum bende yan etki yapmadı sadece aşı yapılan kol ağrıdı
Hocam bayontek olun serisindenKüçükken astım atlattım, şu anda iyiyim. BioNTech olacağım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de büyük ihtimalle BioNTech olacağım.
Semptonsuz aşı olmanız dileği ile bu arada kol ağrısı yapar. Onda korkulan bir durum yok ama omuz ağrısı dışında bir şikayet olursa hemşireleri bilgilendirmekte fayda var. Astımın çok engel olacağını düşünmüyorum ama aşı olmadan önce belirtin fazla bilgi pişman etmez belirtirken.Küçükken astım atlattım, şu anda iyiyim. BioNTech olacağım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de büyük ihtimalle BioNTech olacağım.