Neler Yeni

Hangi Aşıyı Önerirsiniz?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Hocam aşı virüse yakalanmanızı engellemiyor ya da bulaştırmanızı da engellemiyor, aşılılad da pasif taşıyıcı oluyor. O yüzden toplum bağışıklığı için aşı olmak gerekiyor
Hocam engellemiyorsa neden aşı olanlara PCR testi yapmiyorlar?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@stereohearts hocam bir tanıdığım bu gün sabah BioNTech olmuş, bu saate kadar hiçbir şey olmamış. Şimdi halsizlik, ateş başlamış.
Korkmadım değil.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Selamlar, aşı olup kurtulmak istiyorum. Fakat hangisinin yan etkisi daha fazla-az bilmiyorum. Aşı olanlar öncelikli olacak şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
Yurt dışına çıkma gibi bir durumun varsa tek seçeneğin biontech ayrıca koruyuculuğu daha fazla lakin bunun yanında yan etki oranıda gene daha fazla ama ben biontech öneririm.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam aşı virüse yakalanmanızı engellemiyor ya da bulaştırmanızı da engellemiyor, aşılılad da pasif taşıyıcı oluyor. O yüzden toplum bağışıklığı için aşı olmak gerekiyor
Engelliyor engelliyor. Vücudunda konak bulmadığı için bulaşı kesiyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yurt dışına çıkma gibi bir durumun varsa tek seçeneğin biontech ayrıca koruyuculuğu daha fazla lakin bunun yanında yan etki oranıda gene daha fazla ama ben biontech öneririm.
Hocam, il dışına çıkamıyorum daha. Yurt dışına nasıl cikicam. :peeposad:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
7 sayfa bilgisizlik seli 🤝, biontech de olsan sinovac da olsan fark etmez brom. Yaşın küçük ailen biontech olduysa kafan rahat olsun. Hangisini olursan ol senin için iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 sayfa bilgisizlik seli 🤝, biontech de olsan sinovac da olsan fark etmez brom. Yaşın küçük ailen biontech olduysa kafan rahat olsun. Hangisini olursan ol senin için iyidir.
Senin yaşın küçük olduğundan diyorum, yoksa biontech öneririm.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

7 sayfa yerine bu adama güven derim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Ayrıca sinovacta doğru düzgün 18 yaş civarı verisi yok. Biontech çok daha güvenli. Onlarca çalışma yapıldı. O yüzden ben biontech tercih ettim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Çok teşekkürler hocam, şu an biraz daha rahatım. Ailem de sanırım BioNTech olacak. Ben de onlarla birlikte BioNTech olurum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ayrıca sinovacta doğru düzgün 18 yaş civarı verisi yok. Biontech çok daha güvenli. Onlarca çalışma yapıldı. O yüzden ben biontech tercih ettim.
Bizim sağlığı tamamen siyaset için kullanan sağlık bakanının boş laflarına takılma, biontech çok daha güvenli sinovactan. Akıllarınca çin aşısını pazarlayıp siyasi rant elde edeceklerdi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Çok teşekkürler hocam, şu an biraz daha rahatım. Ailem de sanırım BioNTech olacak. Ben de onlarla birlikte BioNTech olurum.
Ben de oldum, öneririm. Olduğumdsn beri audi hayranlığım coştu. Fanboy etti beni 🤩🤝

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bizim sağlığı tamamen siyaset için kullanan sağlık bakanının boş laflarına takılma, biontech çok daha güvenli sinovactan. Akıllarınca çin aşısını pazarlayıp siyasi rant elde edeceklerdi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Ben de oldum, öneririm. Olduğumdsn beri audi hayranlığım coştu. Fanboy etti beni 🤩🤝
Hocam 5G güzel çekiyor mu?

Top Bottom