Neler Yeni

Hangi Aşıyı Önerirsiniz?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hayır. İnsanları uyarmanin fayda etmediğini anladım bir daha Rahatsız etmeyeceğim bu konularla Siz bu düşünce ile yaşayın hayat kısa zaten Ölsek ne olur ölmesek ne olur.
Hayır, siz halk sağlığını tehdit ettiğiniz sürece ben de karşınızda olacağım. Kurduğunuz paranoyatik düşüncelerin kitleleri nasıl yönlendirdiğini öğrendiğinizde her şeyi çok daha iyi anlayacaksınız. Merak etmeyin dünyayı yönetenler sizin ortalama zekanızdan kaçabilecek kadar zekiler.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hayır, siz halk sağlığını tehdit ettiğiniz sürece ben de karşınızda olacağım. Kurduğunuz paranoyatik düşüncelerin kitleleri nasıl yönlendirdiğini öğrendiğinizde her şeyi çok daha iyi anlayacaksınız. Merak etmeyin dünyayı yönetenler sizin ortalama zekanızdan kaçabilecek kadar zekiler.
Haklısın dostum haklısın dünyayı yönetenler benim zekamdan kaçabilirler. Fakat siz bu dünyayı Toz pembe zannettikçe arkadan malları götürürler. Aşı olan bir çok akrabam var ve perişan durumdalar. Komplo değil bilimle konuşursak tamamen test tavşanları siniz aşının bir sertifikasi güvenliği onayı yok !

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Haklısın dostum haklısın dünyayı yönetenler benim zekamdan kaçabilirler. Fakat siz bu dünyayı Toz pembe zannettikçe arkadan malları götürürler. Aşı olan bir çok akrabam var ve perişan durumdalar. Komplo değil bilimle konuşursak tamamen test tavşanları siniz aşının bir sertifikasi güvenliği onayı yok !
Max aşı karşıtı savı. Çevremde aşı oldu öldü aaa nasıl öldü araba çarptı :') hadi kardeşim iyi forumlar .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat siz bu dünyayı Toz pembe zannettikçe
Dünya toz pembe değil :') ama sizin gibileri komplolarıyla kolay uyutuyorlar. İyi forumlar , sağlık konularında yanlış bilgilendirmeye devam edersen kaynaklarıyla beraber raporlayıp yanlış bilgilendirme alman için her şeyi yaparım. Lütfen devam etme.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Max aşı karşıtı savı. Çevremde aşı oldu öldü aaa nasıl öldü araba çarptı :') hadi kardeşim iyi forumlar .

Dünya toz pembe değil :') ama sizin gibileri komplolarıyla kolay uyutuyorlar. İyi forumlar , sağlık konularında yanlış bilgilendirmeye devam edersen kaynaklarıyla beraber raporlayıp yanlış bilgilendirme alman için her şeyi yaparım. Lütfen devam etme.
İyi geceler dostum Umarım anlarsın beni Aramızda Küslük istemiyorum Üzdüysem özür dilerim :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İyi geceler dostum Umarım anlarsın beni Aramızda Küslük istemiyorum Üzdüysem özür dilerim :)
Yok hocam ben bir aşı kaşıtıyla zaten samimi olamıyorum. Kafa yapımız uyuşmuyor. Kalbini kırmak istemiyorum ama düşünceler be komploları gerçek olarak lanse ederseniz maalesef kırabiliyorum. Özür dilerim iyi geceler.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yok hocam ben bir aşı kaşıtıyla zaten samimi olamıyorum. Kafa yapımız uyuşmuyor. Kalbini kırmak istemiyorum ama düşünceler be komploları gerçek olarak lanse ederseniz maalesef kırabiliyorum. Özür dilerim iyi geceler.
Bende özür dilerim umarım haklı çıkarsiniz ben biraz karamsar bir yapıya sahibim uyarmakta lazım tabikide.
İyi geceler yine söylüyorum umarım haklı çıkarsiniz bidaha forumda aşı karşıtlığı yapmayacağım. Ama aşıdan yana bir sıkıntı çıkarsa ki inşallah çıkmaz ozaman konu açmayın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bende özür dilerim umarım haklı çıkarsiniz ben biraz karamsar bir yapıya sahibim uyarmakta lazım tabikide.
İyi geceler yine söylüyorum umarım haklı çıkarsiniz bidaha forumda aşı karşıtlığı yapmayacağım. Ama aşıdan yana bir sıkıntı çıkarsa ki inşallah çıkmaz ozaman konu açmayın.
Çıkmaz hocam merak etmeyin
FDA'dan tam onay da aldı, aşılar hayat kurtarır dikkatli olalım. İyi forumlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
7 sayfa bilgisizlik seli 🤝, biontech de olsan sinovac da olsan fark etmez brom. Yaşın küçük ailen biontech olduysa kafan rahat olsun. Hangisini olursan ol senin için iyidir.

Senin yaşın küçük olduğundan diyorum, yoksa biontech öneririm.
Önceki sayfalarda ben de farketmez hangisi varsa ol demiştim bana da mı bilgisiz dedin hocam aşk olsun :PeepoLeave:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim