dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
aBOOO çko ii.100mbps alıyordu önceden, şimdi 1gbps alıyor.
aBOOO çko ii.100mbps alıyordu önceden, şimdi 1gbps alıyor.
İnananlar çok bu arada. Çok da dile getirmeyin :')Hocam 5G güzel çekiyor mu?
İnananlara bişey derdim de uyarım çok.İnananlar çok bu arada. Çok da dile getirmeyin :')
Mod olmama gerek yok. Kaynaklarıyla beraber atarsam patlayacak çok hesap var. Uğraşmıyorum.@DOGANALPASLAN mod olsan hala konuda mesaj yazanların hepsi puff olucaktı demek ki .d
Sinovac yerine TURKOVAC daha mi mantıklı?Ayrıca sinovacta doğru düzgün 18 yaş civarı verisi yok. Biontech çok daha güvenli. Onlarca çalışma yapıldı. O yüzden ben biontech tercih ettim.
Zaten olman için mecbur bırakıyorlar daha virüs çıktığında ben uyardım mecbur bırakacaklar diye. Sonra göz boyamak için mecbur bırakmayacağız dediler ve Yalan söyleyip mecbur bıraktılar. Ve ben Hiçbir test ve sertifikası olmayan bir aşiyami güveneceğimAşı olmak zorundayım aslında. Yoksa hiçbir yere gidemeyeceğim.
Turkovac da önermem daha doğru düzgün çalışma yapılmadı. Veriler yayınlanmadı, ben makaleleri bekliyorum. Veri olmadan konuşmam yanlış değil mi sence?Sinovac yerine TURKOVAC daha mi mantıklı?
Zaten olman için mecbur bırakıyorlar daha virüs çıktığında ben uyardım mecbur bırakacaklar diye. Sonra göz boyamak için mecbur bırakmayacağız dediler ve Yalan söyleyip mecbur bıraktılar. Ve ben Hiçbir test ve sertifikası olmayan bir aşiyami güveneceğim
Sen nesin ya? Kahin misin? Üçüncü gözün mü açık?daha virüs çıktığında ben uyardım mecbur bırakacaklar diye
Müneccim sevmişTurkovac da önermem daha doğru düzgün çalışma yapılmadı. Veriler yayınlanmadı, ben makaleleri bekliyorum. Veri olmadan konuşmam yanlış değil mi sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen nesin ya? Kahin misin? Üçüncü gözün mü açık?
Hayır. İnsanları uyarmanin fayda etmediğini anladım bir daha Rahatsız etmeyeceğim bu konularla Siz bu düşünce ile yaşayın hayat kısa zaten Ölsek ne olur ölmesek ne olur.Turkovac da önermem daha doğru düzgün çalışma yapılmadı. Veriler yayınlanmadı, ben makaleleri bekliyorum. Veri olmadan konuşmam yanlış değil mi sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen nesin ya? Kahin misin? Üçüncü gözün mü açık?