Neler Yeni

Hangi Assassin’s Creed ?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Daha önce Assassin's Creed oynamadım videolarına nette baktım hoşuma gitti denemek istedim ama çok farklı isimleri var, bu oyunların hangisi eski hangisi yeni onuda bilmiyorum ilk defa oynayacak biri için siz hangisini tavsiye edersiniz en çok hangisi sarar. (RX 570 - R5 1600 af)

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Daha önce Assassin's Creed oynamadım videolarına nette baktım hoşuma gitti denemek istedim ama çok farklı isimleri var, bu oyunların hangisi eski hangisi yeni onuda bilmiyorum ilk defa oynayacak biri için siz hangisini tavsiye edersiniz en çok hangisi sarar. (RX 570 - R5 1600 af)
Hocam seriye ilk oyundan başlayın.
Bu öneri tüm oyunlar için aynıdır.
Assasins Creed serisinde en beğenmediğim oyun Black Flag.
Sebebi ise hikayenin yarısı denizde geçiyor neredeyse ve canım çok sıkılıyordu.
Neyseki abim bitiriyordu oraları :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

AC 2- AC BROTHERHOOD
Aaaa kesinlikle öyledir bence tartışılmaz bile.
Ondan sonra bence unity gelebilir yada origins

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
oyunların ana hikayeleri birbiri ile bağlantılı değil istediğin bir tanesinden başla şuan en son çıkan ac odyssey olması lazım ama bu yıl sonu ac valhalla çıkacak epic games kuponun varsa ya ac origins i yada odyssey i 30₺ altına satın alıp deneeybilirsin

Top Bottom