500-600 42.5 - 43Kanka bunlar herkeste var bütçen ve ayak numarannedir?
bu bütçede başka güzel ayakkabı yok ondan alıyorumKanka bunlar herkeste var bütçen ve ayak numarannedir?
bide bu blazer değil herkeste yok yani yada ben görmedimKanka bunlar herkeste var bütçen ve ayak numarannedir?
sence hangisi en iyi aralarındaKanka bunlar herkeste var bütçen ve ayak numarannedir?
2. yi seçerdimArkadaşlar arada kaldım sizde hangisi daha iyi? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilekli olan iyi500-600 42.5 - 43
Post automatically merged:
bu bütçede başka güzel ayakkabı yok ondan alıyorum
bide bu blazer değil herkeste yok yani yada ben görmedim
sence hangisi en iyi aralarında
O zaman bilekliyi tercih ederim.hocam bunlardan vardı aynısını almak istemiyorum
Fiyatları bilmiyorum fakat 1. sini eleyip 2 ile 3 arasında kalırdım buda biraz senin zevkin 2 ile 3 arasında ucuz olanı seçerdim sanırım.Arkadaşlar arada kaldım sizde hangisi daha iyi? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2. ayakkabı güzel aslında siyahıda vardı INSTREET adlı mağazada.Arkadaşlar arada kaldım sizde hangisi daha iyi? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam bu pahalı model değil yani çakması yok çakması olan airforce black white.bence 1 ama gerçekten almazdım bunları nedeni ise herkeste çakmalarının bulunup nike ayakkabılardan artık iğrenmem. olduğum okulda 5-10 kişide ancak orjinal adidas var gerisi full çakma nike.
nası aynıne fark var ki hepsi aynı.