Hangi b450

B450M S2H Artıları;
VRM, Faz Soğutması var,
A-RGB Desteği var,
VRMler daha fazla ve daha kaliteli.

B450M-A PRO MAX, B450M-K, B450M-A alınmaz.
Asus PRIME B450M-K veya B450M-A yı tercih edebilirsin, sağlam ve sorunsuz bir kart.
Kardeşim şaka'mısın nesin?

Neden Alınmasın ? espiri bunun neresinde, arkadaş burada neden ürün kötülüyorsunuz. B450M-K satışları ve kullanlara bak bakim sorun yaşayan varmı. Sağlam kart kalkıp ürün kötülemek için yorum yapmaktasınız. Yapmayın lütfen.

Faz, VRM Soğutması yok. A-RGB Girişi yok. VRMleri daha kalitesiz ve daha az.
Neden Alınmasın ? espiri bunun neresinde, arkadaş burada neden ürün kötülüyorsunuz. B450M-K satışları ve kullanlara bak bakim sorun yaşayan varmı. Sağlam kart kalkıp ürün kötülemek için yorum yapmaktasınız. Yapmayın lütfen.

VRM Soğutması yok. VRM daha kaliteli olsa bile ısınacak. Birde B450M S2H'deki VRMler daha fazla. Bilgin yoksa konuşma lütfen. RGB Performans demedim zaten. Ama O fiyat bandındaki çoğu Anakart'da ARGB Bağlantısı yok. Birde RGB değil ARGB veya A-RGB.
Vrmlerin daha kalitesiz olduğuna nereden kanaat getirdiniz. Elinizde varmı testleri kalitesiz olduğuna dair? RGB bana performans vermiyor, bir kriter değil.

Vrmlerin daha kalitesiz olduğuna nereden kanaat getirdiniz. Elinizde varmı testleri kalitesiz olduğuna dair? RGB bana performans vermiyor, bir kriter değil.
Kardeşim haklısın b450m-K dünya üzerindeki tüm anakartlardan daha iyi msi x570 falan yok öyle bişi hepsine tek geçer haklısın hatta b450m-k çıksa da böbreğimi satıp alsam keşke nası dua ediyorum biliyor musun

2. sistemimde kullandığım B450M-K emsallerine göre rakipsiz bir kart bozulsa bile tekrar alacağım tek kart. Kalitesiz diyen arkadaş neye göre kalitesiz dedi anlamadım. Faz soğutması için diyorsan satılıyor soğutma. Gigabyte s2h prime b450m-k yanında ismi bile geçmez. Rgb için kaliteden vazgeçmek ahmaklıktan başka bişey değildir.

Daha kaliteli olsa bile, varsayımlarla konuşmayalım lütfen. Varsa kalitesiz olduğuna dair bir veriniz paylaşın bizi de aydınlatın lütfen. Bilgim çok şükür var ve öğrenmeye aç bir insanım, fakat ürünleri direk kalitesiz, alınmaz kötü diyerek yönlendirme yapmayın. Ben 450M serilerinde 3 seri kartıda belli aralıklarda kullanıp, testlerini yaptım. Gigabyte,msı ve asusun. Senin kalitesiz dediğin kart pasif soğutucusu olmamsına rağmen en kararlı kart çıktı. Msı ve Gigabyte Psu voltaj kararsızlığından dolayı direk yandı. Asus belli bir seviiye voltaj koruması ile karta zarar vermedi. Ben bunları deneyimleme rağmen kalkıp Gigabte veya Msı kötü kalitesiz demiyorum, diyemem. Yaptığınız yorum ve hüküm yanlış bunu belirtmek istedim. Anlamışsınızdır umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,962
Üyeler
188,681
Son üye
Velnc
Geri