Hangi Bisiklet Daha Güzel?

kullanım alanına göre değişiyor kanka normal şehir bisikleti havasında takılayım gezeyim dersen dişlilerinde el veriyorsa rahat rahat gezersin ama ben yarış kafasında kullandım soğuttu açıkçası
Eger çok param olmazsa bunu almayı duşunuyorum.
Jantlar profilli:unsure:
Tourney set ama benim işimi görur.

Eger çok param olmazsa bunu almayı duşunuyorum.
Jantlar profilli:unsure:
Tourney set ama benim işimi görur.
profilli jantına kandığım diyorsun çocukken elektrik bantlarıyla kendimiz profil yapardık :D

profilli jantına kandığım diyorsun çocukken elektrik bantlarıyla kendimiz profil yapardık :D
Bu fiyatta profilli jant olmuyor genellişkle ve baya etkisi oluyor.
Umit carraro kadar iyi degildir fakat sence alınır mı??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maşası çelik.

Eğer beklersen anlayan arkadaşım var. Ne tür alacaksan yaz ona yazayım bulur o.

Dağ bisikleti de uzun yola girer St 540 var. Ama amortisöru kitlenip yol bisikleti kadar uzun yol yapar. (dedi)

Attığın Bisan çok iyi, Corelli, Salcano. Bu markalar başlangıç için ideal, kullanışlı dedi. Tercih sana kalmış model olarak.

Son düzenleme:
Eğer beklersen anlayan arkadaşım var. Ne tür alacaksan yaz ona yazayım bulur o.

Dağ bisikleti de uzun yola girer St 540 var. Ama amortisöru kitlenip yol bisikleti kadar uzun yol yapar. (dedi)

Attığın Bisan çok iyi, Corelli, Salcano. Bu markalar başlangıç için ideal, kullanışlı dedi. Tercih sana kalmış model olarak.
Dostum teşekkurler fakat benim da bisikleti istemiyorum.
Uzun yol yapar ama arkadaşın herhalde o tekerlerin ne kadar etki ettigini kadro açısının dahi etki ettigini bilmiyor.

Dostum teşekkurler fakat benim da bisikleti istemiyorum.
Uzun yol yapar ama arkadaşın herhalde o tekerlerin ne kadar etki ettigini kadro açısının dahi etki ettigini bilmiyor.
Yani o biraz mtb anlıyor. Ama dediğim gibi attıkların güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,825
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri