Neler Yeni

hangi bisiklet markasını seçmeliyim

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
herkese merhabalar dağ bisikleti almayı düşünüyorum sizce hangi marka daha iyidir seçmeliyim ? (bütçe 1800 TL eğer marka ve model belirtmek isterseniz)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Model hakkında bir bilgim yok ancak 6-7 yıl önce aldığım Bianchi bisiklet (MTB) hala çalışıyor. Sadece benim hatam yüzünden orta göbek dağılmıştı, onu da mahallede makul bir fiyata yaptırmıştım. Diğer hiç bir parçasında sorun çıkmamıştı, sağlam bisikletti yani. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlarda 800 TL gibi bir fiyata almıştık.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bende Whistle Miwok serisi var, 1k ya almıştım 2 sene önce şuan baya pahalanmış. Sana öneri kadronun markasına göre karar verme vites fren markasına göre tercih et :)

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Bende Whistle Miwok serisi var, 1k ya almıştım 2 sene önce şuan baya pahalanmış. Sana öneri kadronun markasına göre karar verme vites fren markasına göre tercih et :)
Aynen oyle cok yüksek fiyatlara çıkmadıkça kadroda pek fark olmuyor. Üstündeki set önemli.

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Kesinlikle kron xc150 h.d modeli salcano ng 650 kullanıyorum ama keisnlikle xc150 iyi

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
ben triatletim bisiklete ilgim var sana mtb olarak bianchi ve salcano önermem onlar genelde mahhallede iyi olarak anılan markalar sana önerilerim kron mosso carraro merida trek bazılarını düşük fiyata bulamayabilirsin (marka olarak) ama bu markalar seni asla üzmez bu markaların uygun fiyatlı modellerini araştırıp için rahat bir biçimde alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bianchi ve salcano niye iyi olarak anılıyor hiçbir fikrim yok ama her yerde iyi diye geçiyorlar hiç anlamadım bu durumu

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar bana şöyle iyi bir f/p bisiklet önerir misiniz? Şehir içi ama biraz tozlu yerlerde kullanılacak ve ben biraz hız yapıp kaydırmayı seviyorum. Misal bisiklete hız ölçer takmıştım yokuş aşağı saldım bir 70 i görmüştüm sonra bisiklet yokuşta zıpladı az daha takla atıyordum ve araba çarpıyordu sonra bisikletin ön vitesi patladı ve arka fren baya yama yaptı kulakçıkları yaktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,573
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom