Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi BT Hoparlör Daha İyi?

kadirt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Tuğlacı
Merhaba, aşağıdaki hoparlörden hangisi iyidir? Önemli olan ses kalitesi. Bu bütçelerde başka önerdiğiniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Anker Soundcore Pyro Mini Bluetooth Hoparlör - Çoklu Işık Efektleri - 6W'lık Güçlü Ses - 10 Saat Çalma Süresi - Siyah - A31A0 Sepette 649,00 ₺

Grundig Solo+ Bluetooth Hoparlör Kırmızı 539,10 ₺

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Osman
Tartışmasız Anker. Şu an güzel indirimde zaten.
Anker 6W, Grundig ise 3.5W zaten. Yakın sürücüler olsa bile cevap Anker'di fakat sürücüler yakın bile değil.

kadirt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Tuğlacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tartışmasız Anker. Şu an güzel indirimde zaten.
Anker 6W, Grundig ise 3.5W zaten. Yakın sürücüler olsa bile cevap Anker'di fakat sürücüler yakın bile değil.
Hocam aktif olarak anker sc 4 liberty nc kulaklık kullanıyorum, bir önceki kulaklığım da ankerdi fakat hoparlör kısmını bilemiyorum. Telefonda anker uygulamasında gözükmüyor bu hoparlör ayrıca TR de detaylı bir incelemesine de denk gelmedim. Ondan dolayı pek bilemedim. Aynı bütçelerde farklı hoparlörlere de okeyim maksat duşta yürüyüşte vs. dinlemek zaten.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam selamlar Anker in marka olarak bir çok ürününü kullanıyorum.. Liberty 4 nc life note 3i tws q21 q45 20000 mah powerbank 2k güvenlik kamerası kablosuz hifi 30 watt bluetooth hoparlör şu an çalışma odamda ilk gözüme carpanlar..belirttiğiniz ürünler bende yok ama Anker den aldığım hiçbir ürün beni pişman etmediği gibi, beklediğimden öte tatmin etti, saydığım bu ürünleri 9 ay ila 2 yıllık kullanım tecrübeme göre özetliyorum.. 6 w lik rgb li hoparlörü bilemedim pek Anker urunuymus hissi vermedi arastirdigimda bir çok tüketici aman aman beğeni göstermemiş gibi..Masaüstü süs tarzi baskin karakterli gibi, açıkçası ben olsam pek yanaşmazdım, yine de karar senin

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Merhaba, aşağıdaki hoparlörden hangisi iyidir? Önemli olan ses kalitesi. Bu bütçelerde başka önerdiğiniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Anker Soundcore Pyro Mini Bluetooth Hoparlör - Çoklu Işık Efektleri - 6W'lık Güçlü Ses - 10 Saat Çalma Süresi - Siyah - A31A0 Sepette 649,00 ₺

Grundig Solo+ Bluetooth Hoparlör Kırmızı 539,10 ₺

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Osman
Hocam aktif olarak anker sc 4 liberty nc kulaklık kullanıyorum, bir önceki kulaklığım da ankerdi fakat hoparlör kısmını bilemiyorum. Telefonda anker uygulamasında gözükmüyor bu hoparlör ayrıca TR de detaylı bir incelemesine de denk gelmedim. Ondan dolayı pek bilemedim. Aynı bütçelerde farklı hoparlörlere de okeyim maksat duşta yürüyüşte vs. dinlemek zaten.
Hocam Anker'in herhangi bir ürününün fiyatının üzerinde performans verdiğini herkes biliyor artık. İlgili ürünü deneyimleme şansı bulmadım fakat bu bütçede verilen parayı hak edecek herhangi bir ürün de yok açıkçası. Söz konusu bütçen eğer elverişli değilse ve JBL, Bang & Olufsen ya da harman kordon gibi premium BT ürün çıkarabilen markalara yanaşmıyorsan, Anker her açıdan olduğu gibi bu açıdan da tatmin edebilir. Soundcore uygulamasında yer almaması normal çünkü her markada olduğu gibi alt segment ürünler çoğunlukla yazılım desteklemiyor.

kadirt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Tuğlacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler. Enes Özen'in önerisiyle Xiaomi Sound Pocket siparişi verdim deneyimlerimi geldikten sonra aktarırım.

Top Bottom