Neler Yeni

Hangi Call Of Duty Oyununu Oynayayım

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Ben illa oynanış istiyorum diyorsan bo2 ve bo serisinr bakabilirsin

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
O zaman ben Mw 1-3 ün tamamını oynayayım. Umarım pahalıya denk gelmez.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
O zaman ben Mw 1-3 ün tamamını oynayayım. Umarım pahalıya denk gelmez.
Sen bilirsin dostum sana kalmış bu ama deneyim etmediysen şiddetle tavsiye ederim seveceğine eminim ama tekrar diyorum hikaye beni sarmaz diyorsan bo serisinede yani black ops ada bakabilirsin oynanış ve çeşitliliği güzel 1 ve 2 için söylüyorum

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Sen bilirsin dostum sana kalmış bu ama deneyim etmediysen şiddetle tavsiye ederim seveceğine eminim ama tekrar diyorum hikaye beni sarmaz diyorsan bo serisinede yani black ops ada bakabilirsin oynanış ve çeşitliliği güzel 1 ve 2 için söylüyorum
Black ops lar çok beni sarmaz gibi geldi başta. Sonra Cold warın fiyatına baktım ve şimdi BO ya şans vermeyi düşünüyorum.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Black ops lar çok beni sarmaz gibi geldi başta. Sonra Cold warın fiyatına baktım ve şimdi BO ya şans vermeyi düşünüyorum.
Seni sarmayacağıni düşünmüyorum dostum heleki 2. Oyun aklıma geldikçe hayran oluyorum,güzel görev dizaynları witcherdan çıkma seçeneklerden birini seç son değişsin mantığı teknolojik silahlar ve ekipmanlar mükemmel kötü karakter ve teknoloji işte bence en büyük eksik yani ana karakter onun dışında mükemmel bir oyun black ops 2 i , bo 1 ide severimde 3 tam bir fiyasko para kaptırma ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu bu sekildede özet geçtim ilgini çektiyse bakabilirsin ama öncelik mw de olmalı bence

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Seni sarmayacağıni düşünmüyorum dostum heleki 2. Oyun aklıma geldikçe hayran oluyorum,güzel görev dizaynları witcherdan çıkma seçeneklerden birini seç son değişsin mantığı teknolojik silahlar ve ekipmanlar mükemmel kötü karakter ve teknoloji işte bence en büyük eksik yani ana karakter onun dışında mükemmel bir oyun black ops 2 i , bo 1 ide severimde 3 tam bir fiyasko para kaptırma ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu bu sekildede özet geçtim ilgini çektiyse bakabilirsin ama öncelik mw de olmalı bence
Çok faydalı oldu. Teşekkürler

Top Bottom