ekşisözlükyazarıdeğilim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
bence appledan sonra en iyi telefonlar xiaomide en yeni modeli sanırım redmi note 13 prolar bir videolarına bak seversin belki
acele var s23 fe bütçe yok s21 fe düşünüyorum hatta cok yakınım.Çünkü bataryası güzel ve performans olarak da üzmez ama kamera önemli ise s21 daha iyi tabi ama a55 kamerası da bana yeter şahsen bütçem bu kadar ise bataryadan ödün vermem.
Post automatically merged:
Acelen yoksa bütçe yükselt S23 fe alsan?
Post automatically merged:
Tabi kamera çok önemli değil ise a55 de yeterli
Samsung un yanına yaklaşamaz Şalolibence appledan sonra en iyi telefonlar xiaomide en yeni modeli sanırım redmi note 13 prolar bir videolarına bak seversin belki
O zaman hayırlı olsun batarya hariç memnun kalırsın sonuçta s serisiacele var s23 fe bütçe yok s21 fe düşünüyorum hatta cok yakınım.
çok bilmiyorum ama iphone kullanmasam xiaomi kullanırdım muhtemelen.Samsung un yanına yaklaşamaz Şaloli
Bataryası hariç güzel cihaz bende var![]()
Samsung Galaxy S23 Fe 256GB Cep Telefonu Krem - idefix
Samsung Galaxy S23 Fe 256GB Cep Telefonu Krem ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
256GB
Anlarsın o zaman ne kadar rezil bı işletim sistemi olduğunu.çok bilmiyorum ama iphone kullanmasam xiaomi kullanırdım muhtemelen.
A55 daha mantıklı bence.Oyun oynamayan birisine gündelik kullanımda hangisi daha iyi?
Bunların arasında kaldım uzun ömürlü güncelleme alacak cihaz olarak tavsiye var mı başka?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/750421-858472-917434/samsung-galaxy-s21-fe-5g-snapdragon_samsung-galaxy-a54-5g-256gb_samsung-galaxy-a55/
16.5 ucuk muS21 FE yapıştır, üzülmezsin. Gerc fiyatları uçmuş ama..