Neler Yeni

Hangi cihazı almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Yuzarsef
Hangi sebep ile alacaksın? Bana kalsa ideapad olacaktır 16 ram gayet kâfi ve r7 5700u var

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanim amaci nedir
Gündelik işler ofis vs,aradada belki ufak tefek oyunlar abartıya kaçmayan cinsten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi sebep ile alacaksın? Bana kalsa ideapad olacaktır 16 ram gayet kâfi ve r7 5700u var
evet banada öyle geldi ama bi ddr4 diye geri adım atmıyor değilim,diğerlerinede 8 takarım diye düşündüm 600 lira bir şey ddr5 ram :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Yuzarsef
Gündelik işler ofis vs,aradada belki ufak tefek oyunlar abartıya kaçmayan cinsten
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet banada öyle geldi ama bi ddr4 diye geri adım atmıyor değilim,diğerlerinede 8 takarım diye düşündüm 600 lira bir şey ddr5 ram :D
Sana kalmış sadece ddr4 olması değil işlemcisi güçlü diğerlerine nazaran. Şu an bende ddr4 kullanıyorum fakat ddr4'ün eskimesi için 5 yıl falan daha gerekli.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kalmış sadece ddr4 olması değil işlemcisi güçlü diğerlerine nazaran. Şu an bende ddr4 kullanıyorum fakat ddr4'ün eskimesi için 5 yıl falan daha gerekli.
valla 2 arada bi derede kaldım sorma :D 1tb ssd olanda çok makul gibi ama işlemci düşük :D

Top Bottom