Çözüldü✓ HANGİ CPU SOĞUTUCUSUNU KULLANMALIYIM

Muffasa

80+
Reaksiyon skoru
14

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB ve Cooler Master MasterLiquid ML240L arasında kaldım yardımcı olur musunuz sıcaklık değerleri arasındaki farkı kestiremiyorum görüntüyü önemsiyorum. bazıları phantom spirit bundan daha iyi soğutur diyordu, işlemciye oc yapmayı düşünüyorum . R5 7600X VE RX 7800XT KULLANIYORUM.​

sıvı soğutmaya gerek yok. Phantom Spirit kaliteli bir macun ile (içinden TF7 çıkıyor) soğutur

Phantom Spirit 120 SE ARGB = Soğutma performansı kral, çoğu 240mm sıvı soğutmayı tokatlar. Sessiz, sağlam, dertsiz. OC yapacaksan al geç, kafan rahat etsin.

ML240L = Görsel şov canavarı, kasa içi uzay üssü gibi olur. Ama soğutma Phantom’un bi tık gerisinde, uzun vadede pompa muhabbeti çıkabilir.

görüntü önceliğinse ML240L,
performans ve sessizlik diyorsan net Phantom Spirit babuş.

illa dersen ki guzel dursun cart curt phantom’u takar rgb fanla da görselliği çözerim ben olsam . bildigim kadarıyla anlatmaya calıstım sorun varsa sorabilirsin

Phantom Spirit 120 SE ARGB = Soğutma performansı kral, çoğu 240mm sıvı soğutmayı tokatlar. Sessiz, sağlam, dertsiz. OC yapacaksan al geç, kafan rahat etsin.

ML240L = Görsel şov canavarı, kasa içi uzay üssü gibi olur. Ama soğutma Phantom’un bi tık gerisinde, uzun vadede pompa muhabbeti çıkabilir.

illa dersen ki guzel dursun cart curt phantom’u takar rgb fanla da görselliği çözerim ben olsam . bildigim kadarıyla anlatmaya calıstım sorun varsa sorabilirsin
phantom spirit daha sessiz ve daha performanslı mı cooler masterdan

phantom spirit daha sessiz ve daha performanslı mı cooler masterdan
kanka soyle soyliyim evet, ama oyle aman aman fark olmaz soyliyim bostayken yaklasık bi 4-6 derece fark olur amma overclock yapcam dedin farklar 8 dereceye kadar cıkar ve oc yapcaksan fan sesi bence onemli

kanka soyle soyliyim evet, ama oyle aman aman fark olmaz soyliyim bostayken yaklasık bi 4-6 derece fark olur amma overclock yapcam dedin farklar 8 dereceye kadar cıkar ve oc yapcaksan fan sesi bence onemli
sıvı soğutma taksam performansımı ne kadar kötü etkiler oc yaptığım takdirde falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pompa muhabbeti nedir

lan bide kampanya ile felan çok ucuza geliyor 850 TL aldım ben spriti Cook menmunum sandığımdan daha iyi

ama ben içinden çıkanı beğenmedim fazla katı kendi elimdeki macunu kullandım

sıvı soğutma taksam performansımı ne kadar kötü etkiler oc yaptığım takdirde falan

pompa muhabbeti nedir
hocam sıvı sogutmalarda sıvının akısı icin pompa var o pompa zamaanla cortlayabiliyor performanstada dedigim gibi nerdeyse 8 derece kadar fark yaparki ciddi bir rakam ve daha sesli calısır kule tipine göre günün sonunda bence thermalightı al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,371
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri