Neler Yeni

hangi direksiyon setini almalıyım bütçem 20-25 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet
arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm
bana direksiyon setleri hakkında yardımcı olabilir misiniz ? PC de oyun oynanacaktır ve genellikle ETS2 ASSC yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi günler
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Merhabalar, öneriye değil seni kararından vazgeçirmeye geldim. Alma, en fazla 1 ay oynuyorsun sonra bayıyor. Alma paran boşa yatmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Talha Açıkgöz
G29. Ne eksik ne fazla gayet yeterli bir direksiyon paranda cebine kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Talha Açıkgöz
Merhabalar, öneriye değil seni kararından vazgeçirmeye geldim. Alma, en fazla 1 ay oynuyorsun sonra bayıyor. Alma paran boşa yatmasın.
Bu adam haklı bende var masanın arkasında duruyor 2 aydır kurması fln üşeniyorum zaman kaybı gibi geliyor ama çokta sarıyordu ilk başlarda çok zevkli geliyordu

The GodFather

80+ Silver
thrustmaster t300rs e bakabilirsin
Bende g29 var dişli sesi geliyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Bir dosttan ödünç al veya bir şekilde bir haftalığına falan kirala dene. Sıkılmadığını anladığında alma kararı al derim. En az alanların yüzde 90'ı ya satıyor ya da evde yatırıyor. Hatta ille de alacaksan senin gibi bir heves alıp bir ay kullanıp satanları bul. Sarı sitede dolu var öyle insanlardan. Daha uyguna getirebilirsin böylece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yane bilemiyorum ya tr de gün geçtikce bütün herşeye zam geliyor ve bende almak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Talha Açıkgöz
yane bilemiyorum ya tr de gün geçtikce bütün herşeye zam geliyor ve bende almak istedim
Ciddi anlamda öyle ama Max 1 ay kullanıyorsun ilk hafta hevesle eğlenerek öğrenme aşaması 2.hafta tamamen öğreniyorsun 3. Ve 4. Haftalar sıkıldıkça giriyorsun sonrası Allah'a emanet

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Adam heves etmiş içine etmişsiniz, haklılık payınızda var ama kişiden kişiye ve oynadığın oyunlara göre değişir. Hatta bilgisayar bile etken burada, bazıları daha yüksek grafiklerde oynamaktan zevk alıyor olabilir (ben mesela)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,337
Üyeler
166,916
Son üye
Najeeb
Top Bottom