Sıfırdan hazır kasa alacağım amd yi pek öneren olmadı elimde patlar diye endişe var hocamsıfırdan mı topluyacaksınız sisteme mi takacaksınız ona göre önerelim
eskidendi hocam o sorunlar siz bütçenizi söyleyin ben hazır sistem atıyımSıfırdan hazır kasa alacağım amd yi pek öneren olmadı elimde patlar diye endişe var hocam
Valla 30 40 arası hocameskidendi hocam o sorunlar siz bütçenizi söyleyin ben hazır sistem atıyım
hocam amd sorunları eskidendi artık geçti o bende geçenlerde kendime amd ekran kartı aldım çok memnunum fiyat performans olarak çok iyi bir sorunda görmedim dahaSa 4060 ekran kartı almak istemiyorum 4070 de biraz pahalı amd 7700 alsam sıkıntı çıkarırmı iyi midir?
Galaxy felan hocam iyi midir asus felan fiyatları fark ediyorPC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.trGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.trüçünden birini alabilirsinizEG-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EG-4070 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Eyw reis rahatladımhocam amd sorunları eskidendi artık geçti o bende geçenlerde kendime amd ekran kartı aldım çok memnunum fiyat performans olarak çok iyi bir sorunda görmedim daha
idare eder sizi hocam bi sıkıntı çıkarmazGalaxy felan hocam iyi midir asus felan fiyatları fark ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw reis rahatladım
hocam asusun fiyat farkı sebebi soğutması daha iyi olması galaxyde kötü marka değil ama asus gibi soğutamıyor ama yinede yeterli bir soğutmaya sahipGalaxy felan hocam iyi midir asus felan fiyatları fark ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw reis rahatladım
elinde patlamaz ama satarken baya zorlanırsın onu demeye calısmıslar. malum nvidia teknoloji konusunda daha önde gidiyor.Sıfırdan hazır kasa alacağım amd yi pek öneren olmadı elimde patlar diye endişe var hocam
27k bütçe bana da önerir misineskidendi hocam o sorunlar siz bütçenizi söyleyin ben hazır sistem atıyım
bütçeyi 3k arttırıp bunu alırsanız çok iyi olur27k bütçe bana da önerir misin