Neler Yeni

Yardım Hangi ekran kartını almak daha mantıklı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bütçe
7100
Dostlar selam, öncelikle AMD den NVIDIA geçiyorum o yüzden AMD önermeyin lütfen.

Sizce hangisini almak daha mantıklı? bana 3050 gibi geldi arada pek performans farkı yok ama 2060S de iyi ancak ısıtma konusu nasıl bilemedim her yönüyle en iyisini seçmek gerekiyor sizden bu sebepten görüş istedim.

2060Super

3050 ama Satıcı pek güvenli gelmedi

2060

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Neden AMD istemiyorsun?

2060S'i tercih edebilirsin. RTX 2060 ve RTX 3050'den daha güçlü.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
2060S iyi fiyatmış sanki. Al onu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Neden AMD istemiyorsun?
hocam anlayabiliyorum tamam daha ucuz ama bu tamamen tercih meselesi ayrıca birçok kişi sıkıntı yaşıyor hata alıyor he size denk gelmemiştir bana denk gelmemiştir adama denk gelir uğraşmak istemiyor he bende amd alırım ama param varsa neden nvidia almayayım kart tasarımları bile daha çok hoşuma gidiyor verdiği ek şeyleri saymadan söyledim

Silinsin

80+ Silver
hocam amd den illallah geldi. görüntü kalitesi kötü. driverları kötü 2 sene çektim çileyi bu sene satıp NVIDIA geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu forumda bi AMD sevdası var anlamış değilim :D AMD övüyor herkes.
2060s çok iyi fiyat olarak.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hocam amd den illallah geldi. görüntü kalitesi kötü. driverları kötü 2 sene çektim çileyi bu sene satıp NVIDIA geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok sakın rx 6600 falan alma 2060s çek direk

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yok sakın rx 6600 falan alma 2060s çek direk
hocam AMD kullanacak olsam ekran kartımı satmam zaten, AMD'nin allah belasını versin gerçekten ya. RX5600XT var zaten AMD olarak düşük bir kartta değil.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Adam amd'den geçiyor zaten demek ki memnun değil hocam neden ısrar
Israr ettiğimi sanmıyorum. Sadece sordum.
AMD'yi övmedim. Zira ben de Nvidia'yı seviyorum. Sadece mantıklı seçim yapmak için millete yardımcı oluyorum. 5750 TL'ye RX 6600 satılıyor şu an. Fiyatına göre gayet makul. Ancak AMD'yi kullanamayan kişiler tercih etmemeli. İşi yüzüne gözüne bulaştırıyorlar.

Top Bottom