evet driver hataları rx 5000 serisinde kaldı diyolardı inandım rx 6600xt aldım sonra benide illallah ettirdi saat başı driver çöküyor, oyundan atıyor iade ettim belki benim kartta hata vardır dedim düz 6600 aldım hala aynı sorunlarla uğraşıyorum bilgisayar kullanmaktan soğudum artıkhocam AMD kullanacak olsam ekran kartımı satmam zaten, AMD'nin allah belasını versin gerçekten ya. RX5600XT var zaten AMD olarak düşük bir kartta değil.
2060s 6600den aşağıda bir kart değilIsrar ettiğimi sanmıyorum. Sadece sordum.
AMD'yi övmedim. Zira ben de Nvidia'yı seviyorum. Sadece mantıklı seçim yapmak için millete yardımcı oluyorum. 5750 TL'ye RX 6600 satılıyor şu an. Fiyatına göre gayet makul. Ancak AMD'yi kullanamayan kişiler tercih etmemeli. İşi yüzüne gözüne bulaştırıyorlar.
AMD kullanamayan nedir hocam şaka mısınızIsrar ettiğimi sanmıyorum. Sadece sordum.
AMD'yi övmedim. Zira ben de Nvidia'yı seviyorum. Sadece mantıklı seçim yapmak için millete yardımcı oluyorum. 5750 TL'ye RX 6600 satılıyor şu an. Fiyatına göre gayet makul. Ancak AMD'yi kullanamayan kişiler tercih etmemeli. İşi yüzüne gözüne bulaştırıyorlar.
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.2060s 6600den aşağıda bir kart değil
Siz daha çok biliyorsunuz. Sormayın o zaman. İhtiyacınız yok.AMD kullanamayan nedir hocam şaka mısınızgörüntü kalitesi leş. ne kadar ayar yapsamda kötü. monitör bile değiştirdim yok yani. stabil bir driver bulana kadar mabadımdan ter akıyor bide bunu kullanmak için çaba mı göstereceğim
![]()
AMD hakkında fikir sorduğumu hatırlamıyorum. donanım hakkında gayet bilgi sahibiyim hocam. yine de danışmak açısından forumdan görüş alıyorum ve sende konuyla alakasız olarak AMD anlatıyorsunuz. her neyse sizi sessize alıyorum iyi gecelerÖyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Siz daha çok biliyorsunuz. Sormayın o zaman. İhtiyacınız yok.
Yaklaşık 4 aydır asus dual rx 6600 xt kullanıyorum bir kez olsun watman yada kart yüzünden oyundan atma olmadı, ne driver nede başka sorun yaşamadım rx 580 kullanırken bir kaç kez yaşadım ve yaklaşık 2 yıl mining çıkması kartı kullandım ve çok memnun kalmıştımevet driver hataları rx 5000 serisinde kaldı diyolardı inandım rx 6600xt aldım sonra benide illallah ettirdi saat başı driver çöküyor, oyundan atıyor iade ettim belki benim kartta hata vardır dedim düz 6600 aldım hala aynı sorunlarla uğraşıyorum bilgisayar kullanmaktan soğudum artık