Yardım Hangi ekran kartını almak daha mantıklı?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,391
Bütçe
7100
Dostlar selam, öncelikle AMD den NVIDIA geçiyorum o yüzden AMD önermeyin lütfen.

Sizce hangisini almak daha mantıklı? bana 3050 gibi geldi arada pek performans farkı yok ama 2060S de iyi ancak ısıtma konusu nasıl bilemedim her yönüyle en iyisini seçmek gerekiyor sizden bu sebepten görüş istedim.

2060Super

3050 ama Satıcı pek güvenli gelmedi

2060

o 2060s'in fiyatı nedir çek gitsin hocam hemen düşünme bile.

Neden AMD istemiyorsun?

2060S'i tercih edebilirsin. RTX 2060 ve RTX 3050'den daha güçlü.

2060S iyi fiyatmış sanki. Al onu

Neden AMD istemiyorsun?
hocam anlayabiliyorum tamam daha ucuz ama bu tamamen tercih meselesi ayrıca birçok kişi sıkıntı yaşıyor hata alıyor he size denk gelmemiştir bana denk gelmemiştir adama denk gelir uğraşmak istemiyor he bende amd alırım ama param varsa neden nvidia almayayım kart tasarımları bile daha çok hoşuma gidiyor verdiği ek şeyleri saymadan söyledim

hocam amd den illallah geldi. görüntü kalitesi kötü. driverları kötü 2 sene çektim çileyi bu sene satıp NVIDIA geçeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu forumda bi AMD sevdası var anlamış değilim :D AMD övüyor herkes.
2060s çok iyi fiyat olarak.

hocam amd den illallah geldi. görüntü kalitesi kötü. driverları kötü 2 sene çektim çileyi bu sene satıp NVIDIA geçeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok sakın rx 6600 falan alma 2060s çek direk

Yok sakın rx 6600 falan alma 2060s çek direk
hocam AMD kullanacak olsam ekran kartımı satmam zaten, AMD'nin allah belasını versin gerçekten ya. RX5600XT var zaten AMD olarak düşük bir kartta değil.

Adam amd'den geçiyor zaten demek ki memnun değil hocam neden ısrar
Israr ettiğimi sanmıyorum. Sadece sordum.
AMD'yi övmedim. Zira ben de Nvidia'yı seviyorum. Sadece mantıklı seçim yapmak için millete yardımcı oluyorum. 5750 TL'ye RX 6600 satılıyor şu an. Fiyatına göre gayet makul. Ancak AMD'yi kullanamayan kişiler tercih etmemeli. İşi yüzüne gözüne bulaştırıyorlar.

Geri