Neler Yeni

Öneri hangi ekran kartını almalıyım? 3070

Hilall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hilal
3070 bi ekran kartı önerisinde bulunurmusunuz deneyimi bilgisi olan var mı
ryzen 5600 işlemci kullanıcam

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Dual serisi 3070 kullanıyorum aklında ne varsa sorabilirsin

Hilall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
ortalama ya tam belli değil çok yüksek olmasın
Dostum ortalama ne? 12 mi 13 mü 14 mü? Net bir bütçe söyle ona göre öneride bulunalım. 1080p de mi oynuyorsun 2K da mı? 3070 alma 8 GB bir zamandan sonra gitmez, RX 6700 XT önerebilirim.

Hilall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hilal
Dostum ortalama ne? 12 mi 13 mü 14 mü? Net bir bütçe söyle ona göre öneride bulunalım. 1080p de mi oynuyorsun 2K da mı? 3070 alma 8 GB bir zamandan sonra gitmez, RX 6700 XT önerebilirim.
aslında ürünü yurt dışından alacağım benim için performansı ve sistemi zorlamayacak bir şey lazım 3070 alırsam monitörü 2K düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ortalama ya tam belli değil çok yüksek olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070 düşünüyorumda hangisi karar veremedim sizinkinin beğenmediğiniz bir yanı var mı yada önereceğiniz bir şey
Hocam 3070 1080pde her oyunda işinizi görür sadece vram yeni nesil oyunlarda bazen sıkıntı yapıyor o da çok önemli değil örneğin forza horizon 5 oyununda nadiren de olsa fps drop yapıyordu npc araç kalitesini düşürdükten sonra düzeldi. 1080pde basit ayarlarla vram sorununu düzeltebiliyorsunuz amd tercih edilebilir mi ben şahsen amd isterdim vram'den dolayı ama yazılım konusunda sıkıntısı var amdnin stabil olmuyor yazılım güncellemesini yaparken tedirgin oluyorsunuz vs. biraz başımı ağrıtmak istemediğim için 3070 seçtim vram günümüz oyunlarını 1080pde yetiyor

aslında ürünü yurt dışından alacağım benim için performansı ve sistemi zorlamayacak bir şey lazım 3070 alırsam monitörü 2K düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
2k alacaksan bütçeni ona göre ayarlayıp 4070 tavsiye ederim hocam 2kda rahat kullanırsın

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
2K düşünüyor iseniz RTX 3070 TI ya da RX 6750XT bakabilirsiniz.

Hocam 3070 1080pde her oyunda işinizi görür sadece vram yeni nesil oyunlarda bazen sıkıntı yapıyor o da çok önemli değil örneğin forza horizon 5 oyununda nadiren de olsa fps drop yapıyordu npc araç kalitesini düşürdükten sonra düzeldi. 1080pde basit ayarlarla vram sorununu düzeltebiliyorsunuz amd tercih edilebilir mi ben şahsen amd isterdim vram'den dolayı ama yazılım konusunda sıkıntısı var amdnin stabil olmuyor yazılım güncellemesini yaparken tedirgin oluyorsunuz vs. biraz başımı ağrıtmak istemediğim için 3070 seçtim vram günümüz oyunlarını 1080pde yetiyor

2k alacaksan bütçeni ona göre ayarlayıp 4070 tavsiye ederim hocam 2kda rahat kullanırsın
Doğru 4000 serisini unuttum, arkadaşın önerdiği gibi bütçenizi ayarlayıp 4070 bakabilirsiniz.

Hilall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hilal
teşekür ederim yardımınız için bir şeyler oturuyor yavaş yavaş :)

bir de şey sorucaktım ürünü avusturyadan alıcaktım yaz sonu türkiyeye dönünce burda kullanacağım herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
teşekür ederim yardımınız için bir şeyler oturuyor yavaş yavaş :)

bir de şey sorucaktım ürünü avusturyadan alıcaktım yaz sonu türkiyeye dönünce burda kullanacağım herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi
arıza durumunda garantiye göndermeniz zor olur onun dışında problem olmaz

adam 2k diyor biz 4070 konuşuyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,823
Üyeler
162,735
Son üye
Barkıny